Играта Играйте с Novinite.bg и Писък 6“ за страховити награди

...
Играта Играйте с Novinite.bg и Писък 6“ за страховити награди
Коментари Харесай

Официални правила на играта: Играйте с Novinite.bg и „Писък 6“ за страховити награди

Играта " Играйте с Novinite.bg и „ Писък 6 “ за страховити награди " (Играта ) се провежда от интернет медийна група " Новините " ЕАД, с адрес: гр. София, ул. ‚Подуево “ 10, наричани за по-кратко Организатор. Играта се провежда и организира на територията на Република България. Информацията за разпоредбите за присъединяване и премиите съставляват част от актуалните " Официални правила ".

ІІ. ПЕРИОД

1. " Играйте с Novinite.bg и „ Писък 6 “ за страховити награди " стартира на 27.02.2023г. и завършва на 12.03.2023 година в уеб страницата Novinite.bg, част от " Новините " ЕАД.

ІII. УЧАСТНИЦИ

1. В " Играйте с Novinite.bg и „ Писък 6 “ за страховити награди " могат да вземат участие всички пълнолетни, навършили 18 години, лица с местоживеене в Република България, като се изключи чиновниците на " Новините " ЕАД и техните родственици.

2. С присъединяване си в " Играйте с Novinite.bg и „ Писък 6 “ за страховити награди " всеки участник дава експлицитното си единодушие за събиране и обработка на персоналните му данни от Организатора за задачите на играта.

3. Организаторът се задължава да НЕ дава персоналните данни на участниците на трети лица.

IV. ОФИЦИАЛНИ ПРАВИЛА

1. Чрез регистрирането си в Играта всеки от участниците се съгласява с Официалните правила за присъединяване и заявява, че присъединяване му подхожда на всички условия, посочени в Официалните правила.

V. НАГРАДИ:

1. Награди: премиите в Играта са единствено и само:

Условия, свързани с премията „ кинокомплект за двама за кино лентата „ Писък 6 “:

1 бр. кинокомплект за двама за кино лентата „ Писък 6 “ включва един ваучер за консумация за двама и два кинобилета за кино лентата „ Писък 6 " (важи единствено за Синема Сити).

1. Един брой ваучер за консумация за двама включва единствено и само: 2 бр. междинни пуканки + 2 бр. междинна напитка по желание (Pepsi/Pepsi Max/Mirinda/7UP/Lipton Lemon/Lipton Peach) в съответното кино, в което спечелилият е избрал да употребява кинобилетите за кино лентата „ Писък 6 " и за прожекцията, която е избрал. Ваучерът за консумация от бара на Синема Сити важи в интервала 15.03. – 06.04. и не може да бъде употребен за прожекции на други кино заглавия и настрана от потреблението на извоюваните два кинобилета за кино лентата „ Писък 6 "

2. Два кинобилета, годни единствено и само за кино лентата „ Писък 6 “, които важат в интервала 15.03. – 06.04. за определено от спечелилия кино от киноверигата Синема Сити на територията на Република България. Кинобилетите са годни за прожекция на кино лентата „ Писък 6 " за определен от спечелилия ден и час в авансово посоченото от него кино от веригата Синема Сити, съгласно програмата на киното. Организаторите не носят отговорност при положение, че в посоченото кино няма прожекции на кино лентата „ Писък 6 " в деня и часа, определени от спечелилия. Кинобилетите важат за 4DX.

Кинобилетите за кино лентата „ Писък 6 " и ваучерът за консумация от бара на Синема Сити не могат да бъдат заменяни за паричната им равноценност или каквато и да е друга равноценност, в това число за други храни и питиета, други награди от кино лентата „ Писък 6 " или друго кино заглавие.

Победителят получава своята премия 1 бр. кинокомплект за двама за кино лентата „ Писък 6 " откакто се легитимира пред оторизиран представител, посочен на място, в авансово определеното от него кино от веригата Синема Сити.

VІ. УЧАСТИЕ В ИГРАТА

1. В Играта могат да вземат участие всички, които са дали отговор на поставения въпрос с Facebook коментар под публикацията в уеб страницата Novinite.bg или с имейл на адрес, в посочения за играта интервал.

2. Горепосочените данни ще бъдат употребявани от Организатора само за задачите на играта и в сходство със Закона за отбрана на персоналните данни.

3. Организаторът на играта си резервира правото да не допусне до присъединяване в играта лице, за което реши, че не дава отговор на Официалните правила на играта.

4.Организаторът на играта има право да в профил от томболата участниците, които играят и неточно и нелоялен.

VІІ. РАЗПРЕДЕЛЯНЕ НА НАГРАДИТЕ

1. Наградите ще се разпределят на инцидентен принцип посредством лотария, проведена от Организатора. Победителите ще бъдат оповестени в уеб страницата и фейсбук страницата на Novinite.bg, след приключване на крайния период за присъединяване – 23:59 часа на 12.03.2023 година

2. За връзка с спечелилите в състезанието Организаторът ще употребява контактите, оставени от съответните консуматори – Facebook профил или персонална връзка по имейл. Ако връзката не бъде осъществена по виновност на спечелилия, Организаторът не носи отговорност за изпуснати от спечелилия изгоди.

VIII. НАГРАЖДАВАНЕ

1. Спечелилият премията участник е задължен в период от 3 дни след изтеглянето му като печеливш да посочи с Организатора по какъв начин ще бъде проведено приемането на премията му.

2. Ако след този период от 3 дни след изтеглянето и оповестяването на спечелилия, той не направи това, той губи правото си върху премията.

3. Ако участникът не се възползва от правото си, това ще се смята за отвод на печелившия за приемане на премията и Организаторът има право да я даде на различен участник, отговарящ на изискванията и определен по открития за играта метод.

4. Със единодушието си да получи премията Участникът се съгласява да бъде фотографиран, предаван, показван и обявяван по всевъзможен метод в общественото пространство, в електронни медии като печеливш в играта, без каквото и да било в допълнение възнаграждение от страна на Организатора на играта.

5. За приемане на спомагателна информация от Организатора, апелирам пишете на e -mail:

IХ. ЛИЧНИ ДАННИ

1. Организаторът заявява, че няма да дава събраните персонални данни по отношение на играта на трети лица, с изключение на в плануваните от закона случаи.

2. Организаторът осведоми участниците, че предоставените от тях персонални данни ще бъдат записвани и употребявани само и единствено по отношение на актуалната игра и в интервала от 6 месеца след края ѝ, по отношение на информирането на участниците за начало на нови промо-активности, проведени от " Новините " ЕАД.

3. Организаторът си резервира правото да употребява данните на участника за да се ревизира истинността на дадените от него данни, както и правото му на присъединяване в играта.

4. Всеки участник има право когато и да е да изиска от Организатора да заличи, поправя или блокира негови персонални данни, като направи това документално на електронната поща на Организатора:

5. Ако участник изиска данните му да бъдат заличени или блокирани по време на играта, Организаторът автоматизирано приема, че присъединяване му в играта се приключва.

6. Участникът има право да възрази против обработването на предоставените от него данни за задачите на директния маркетинг и след привършване на играта. Това негово право не е лимитирано във времето.

Възражението участникът може да направи, като изпрати известие на следната е-поща

Х. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ

1. Участникът в играта е задължен:

а) Да съблюдава разпоредбите на играта и разпоредбите за присъединяване в играта, оповестени на страницата на играта;

б) Да не дава свои персонални данни на други участници в играта;

в) Да съблюдава нормите на закона и на положителните нрави.

2. Организаторът дефинира разпоредбите на Играта едностранно и има право да ги променя и добавя по своя преценка, когато и както откри това за належащо, като съответната смяна влиза в действие от публикуването на изменените публични правила на уеб страницата

а) Организаторът се задължава да разгласи промените и допълненията в Официалните правила за присъединяване /Общи условия/.

б) Изменението и допълнението се афишира на интернет страницата на играта.

в) Действието на изменението има мощ от момента на публикуването му на уеб страницата на играта. Участниците в Играта следва сами да ревизират на Уебсайта за промени в Официалните Правила, като Организаторът на Играта не е задължен да ги осведоми по различен метод, с изключение на посредством посоченото нагоре издание на изменените Официални Правила на Уебсайта.

3. Организаторът има право когато и да е по свое убеждение едностранно да прекрати реализацията на играта, както и да приключи краткотрайно или непрекъснато присъединяване на участник в нея, в случай че същият не съблюдава откритите правила. В тези случаи на участниците не се дължи отплата и не се дават награди.

4. Участниците в играта се съгласяват да се преценяват с решенията на представителите на Организатора.

5. Организаторът има право когато и да е на играта да приключи присъединяване на лица, които нарушават етичните правила, положителния звук, имат непочтено държание и употребяват недодялан език.

6. Организаторът на играта не се задължава да води преписка за непечеливши искания или по други сходни мотиви.

7. Организаторът не носи отговорност за даване на награди, предявени отвън посочените в тези правила периоди.

8. Организаторът не носи отговорност за неполучени награди, заради възложен неверен или повърхностен адрес или телефон за връзка от участника.

9. Организаторът не носи отговорност при положение на несполучлив опит за присъединяване, дължащ се на забавена връзка, дефектно или несполучливо електронно предаване на данни, щета на информационната връзка, без значение от повода във връзка с съоръжение, системи, мрежи, линии, спътници, сървъри, компютри или снабдители, употребявани във връзка с тази игра и каквато и да е друга техническа нередовност.

ХІ. ПРЕКРАТЯВАНЕ

1. Организаторът може да приключи сегашния конкурс, в случай че се появи нарушаване или корист с разпоредбите или при изключителни условия.

2. Организаторът не носи никаква отговорност за понесени загуби или пропуснати от участниците изгоди, в следствие от такова прекратяване;

3. Организаторът ще уведоми участниците в играта за прекратяването на акцията, както и за аргументите за това преустановяване на интернет уеб страницата на играта.

ХІІ. СПОРОВЕ

1. Всеки евентуален спор сред Организатора на играта и участниците в същата се взема решение по взаимно единодушие, а при неспособност за реализиране на такова, разногласието се взема решение от способния съд съгласно българското настоящо законодателство.

2. За неуредените в актуалните Официални правила за присъединяване /Общи правила/ на играта случаи се ползват наредбите на настоящото законодателство на Република България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР