Играещият треньор на Партизан (Червен бряг) Любомир Иванов изрази мнението

...
Играещият треньор на Партизан (Червен бряг) Любомир Иванов изрази мнението
Коментари Харесай

Треньорът на Партизан: Получи се един европейски мач, направихме празник за града

Играещият треньор на Партизан (Червен бряг) Любомир Иванов изрази мнението си след загубата на своя отбор от Левски в мач за Купата на България. Третодивизионния отбор загуби с 1:4, само че съгласно Иванов това е бил един същински празник за града.

" Положителни страсти имам, получи се добър празник за нашия град. Събрахме толкоз хора, що се касае за 7-8 мача наши домашен. Помечтахме 1-2 минути, първото полувреме стояхме добре на терена, второто бе ясно, че ще отпаднем физически. Указанията ми бяха да нападаме. Това бе и проектът ни за игра, да използваме някоя контраофанзива.

Мечта бе да вкараме първи гол, мисля, че стояхме добре, само че за жалост може би момчетата не си повярвахме на най-много, а и класата и равнището на футболистите оказа въздействие. Нямаше ексцесии на и отвън терена и общи взето стана един европейски мач.

Беше елементарно да стимулирам футболистите, за разлика от неделя против Спартак (Плевен). Днес всички бяха на 100% и ги помолих да не се сърдят, в случай че не стартират като титуляри. Това е една опция за младите момчета. На нас, по-старите, ни е минало към този момент времето. Исках да им покажа, че дяволът не е толкоз заплашителен. Дано се видели че не е толкоз ужасно да играят против подобен тим ", съобщи Иванов.
Снимки: Иван Йочев, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР