Играчите от френския национален отбор ще се срещнат със своите

...
Играчите от френския национален отбор ще се срещнат със своите
Коментари Харесай

Френските футболисти ще се срещнат с фенове в родината си

Играчите от френския народен тим ще се срещнат със своите почитатели в Париж довечера, заяви спортният министър на страната Амели Уде-Кастера. Вчера " петлите " изгубиха по трагичен метод финала на Мондиал 2022 против Аржентина, само че все пак футболистите са изразили предпочитание да имат среща почитателите.

" Те желаят да благодарят на своите поддръжници, откакто самолетът им кацне в 18:00 часа ", заяви Уде-Кастера. Въпреки мъчителна загуба, Франция завоюва уважението на всички с представянето си във финала, откакто на два пъти навакса закъснение, с цел да стигне до осъществяване на дузпи.

" Сините се показаха героично на коронясването на Лионел Меси ", възкликна спортният вестник Екип. " Гордеем се с нашите момчета ", написа Le Parisien. " Футболът постоянно е освен това от спорт. В навечерието на Коледа този Мондиал бе страховит подарък ", бяха думите на вестник Фигаро.

Междувременно стана ясно, че 227 души са задържани във Франция поради вълнения след края на мача, като 47 от тях са арестувани в Париж.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР