Играчите на Голдън Стейт и десетки хиляди привърженици на Уориърс

...
Играчите на Голдън Стейт и десетки хиляди привърженици на Уориърс
Коментари Харесай

Шампионите на НБА отпразнуваха най-сладката титла с феновете

Играчите на Голдън Стейт и десетки хиляди последователи на Уориърс означиха дружно спечелването на четвърта купа за последните осем сезона в Националната баскетболна асоциация на Съединени американски щати и Канада (НБА), написа Спортал.

Шампионите бяха посрещнати още на летището в Сан Франциско и минаха парадно през " Маркет Стрийт " с трофея в ръце.

" Тази купа е най-сладката ", безапелационен бе един от огромните герои Дреймънд Грийн за Ройтерс.

След като приключиха с най-лошия баланс в НБА през 2020 и пропуснаха плейофите през предишния сезон, мнозина смятаха този ростър от ветерани за изцяло привършен. Водени обаче от Стеф Къри, Клей Томпсън и Грийн, Уориърс съумяха да възстановят контузените играчи за плейофите и завоюваха седма купа в клубната история.

" Какво ще споделят в този момент? ", написа най-полезният състезател във финалната серия Стеф Къри в Туитър, позирайки с купата в ръка и пура в уста.

Успехът през тази година изненада даже треньора Стив Кър, който просто е очаквал добър сезон от Уориърс.

" В началото на подготвителния лагер имах вяра, че можем да бъдем доста добър тим, само че не чаках да спечелим купата. Ето ни обаче през днешния ден, тук, на шампионски церемониал. Обичам този клуб и тези почитатели. Изключително съм благополучен ", сподели Кер, който има пет трофеи като състезател и четири като треньор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР