Играчите имаха правилното отношение, бяха много добри и имаха енергия.

...
Играчите имаха правилното отношение, бяха много добри и имаха енергия.
Коментари Харесай

Тен Хаг: Връщаме Юнайтед там, където му е мястото

„ Играчите имаха вярното отношение, бяха доста положителни и имаха сила. Те действаха като тим и се бориха, показаха се оптимално добре! “

Това сподели мениджърът Ерик загар Хаг, откакто завоюва първия си трофей отпред на Манчестър Юнайтед.

Още в дебютния си сезон той подвигна Купата на лигата, а тимът му има късмет за още 3 оценки, тъй че почитателите, а и самият ментор, са обнадеждени за бъдещето на клуба.

„ Не играхме най-хубавия футбол през всичките 90 минути, само че демонстрирахме успеваемост. Най-важното е, че спечелихме трофей. Той ще ни даде доста ентусиазъм и повече убеденост. Продължаваме да връщаме Манчестър Юнайтед там, където му е мястото. Именно по пътя към спечелването на титли. Ето, че спечелихме първия от тях “, добави нидерландецът, който бе поздравен от легендата сър Алекс Фъргюсън след триумфа.

„ Той е един благополучен човек, радва се за тима и аз съм благополучен “, сподели Тен Хаг, който беше благополучен да види и притежателя на Манчестър Юнайтед Аврам Глейзър да влиза в съблекалнята на тима след успеха на " алените дяволи ".

„ Той също бе в действителност благополучен за клуба като притежател. Те желаят да бъдат част от Юнайтед. Усещаш, че когато е в съблекалнята, това е доста добре. Радвам, че беше там, с цел да покаже желанията си. “

Глейзър може да не управляват Юнайтед още дълго, защото получиха оферти да извадят клуба от ръцете си. Запитан за евентуалната продажба, Тен Хаг сподели: " Не вземам участие в този развой ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР