Играчът с най-много мачове в историята на Стефан Аладжов бе

...
Играчът с най-много мачове в историята на Стефан Аладжов бе
Коментари Харесай

Стефан Аладжов: Ако ще и от луната да докарат треньор в Левски, само да се оправят нещата

Играчът с най-вече мачове в историята на Стефан Аладжов бе посетител в " Студио Дерби " и разяснява положението на " сините ". Според легендата нещата мъчно биха се оправили в тима, в случай че се залага единствено на юноши, които не са обиграни.

" Дори, в случай че се върнем обратно в историята, Левски постоянно е бил отпред. Сега има други проблеми, само че когато се излезе на терена, би трябвало да даваш всичко от сбе си. Започнаха към този момент да ни бият и на " Герена ". Така, в случай че вървим, не виждам къде ще бъдем. Предстоят сложни мачове, само че то всички тимове са сложни към този момент.

Дано си възвърнат самочувствието момчетата, другояче ще ни бъде доста мъчно отсега нататък. Трябва тези момчета да се пращат да се поочукат във Втора лига, тя също е на едно високо равнище. Да вземеш някого от юношеския тим и да го вкараш в първия състав не става. Трудно е да се приказва. Това ли е дъното, можем ли по-надълбоко да копаем? Не можем по-надолу. Ако стартират успехите, ще дойдат и спонсори. За 10-то място няма да дойдат спонсори, би трябвало да си в челото, с цел да стане това ", съобщи Аладжоев.

" Ако ще и от луната да пристигна треньор, би трябвало да се оправят нещата. Познавам се с Гошо Тодоров, той е добър човек, 6 пъти е бил викан на пожар да вади горещите картофи. Сам си призна, че може би не си е представял Левски да доближи до там. Аз, когато играх, водачи бяха съвсем всички. Препълваха се стадионите, припомням си, в случай че биехме и на техен терен, ставахме първенци. Сега се надявам да се оправят нещата, само че с млади момчета, които преди малко стъпват на терена, сложна работа.

Не е мъчно да се играе на левия бек, само че би трябвало да се подсигуряват играчите взаимно. Преди се задължаваше след мачовете на юношите да се разказват качествата на играчите и с какво изпъкват, в този момент не знам дали се прави това. Сега всеки гледа като че ли да вземе парите ".

Относно националния ни тим легендата съобщи: " Слагат се едни клишета и за националния тим, че надали не страната ни е такава и подобен ни е футболът, само че това не извинява нещата. Националният тим е огледален облик на Левски. И те играят добре, само че все ни бият най-после. Споменават се водачи, само че като че ли няма никакви ".

Според Аладжов отпред на Българския футболен съюз би трябвало да пристигна самостоятелен човек, който да оправи нещата.

" ЦСКА 1948 играе единствено с българи, които са дали доста на българския футбол. Предполагам и там заплатите са повече, в сравнение с в Левски. Трябва да се пращат, да се преотстъпват младите, с цел да се обиграят. Преди никой не ти даваше това време, не вървят ли нещата, си отиваш.

Локомотив (Пловдив) много дълго време играят дружно, справедливо са си преди всичко. И в БФС би трябвало да се оправят нещата, би трябвало да пристигна самостоятелен човек. Има хора с доста опит, само че би трябвало да се нагърбят, да си имат и екип и всеки да си дава отговор на работата ", приключи легендата. Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР