иглена Каканашева - Мегз обвини с пост в Инстаграм журналиста

...
иглена Каканашева - Мегз обвини с пост в Инстаграм журналиста
Коментари Харесай

Мегз: #me too, обвини Карбовски. Той: Ще съдя

иглена Каканашева - Мегз упрекна с пост в Инстаграм журналиста Мартин Карбовски, че я е изнудвал да вършат секс, с цел да продължава да работи с нея. Социалната мрежа изтри поста й като опровержителен на политиката им. Карбовски отговори във "Фуйсбук " и заплаши със съд.

Публикация, споделена от (@megz_miglena_kakanasheva) на Ное 8, 2020 в 1:57 PST

"Ще употребявам известността си, с цел да се опитам да прокарам придвижването #metoo в България. Писах на интернационалната организация и ще дам всичко от себе си, с цел да изградим работещ способ за адресиране на казуса в България. Засега сътворявам страницата @metoobulgaria И призовавам всеки, който е имал сходен проблем да споделя ", написа Мегз във втори пост.

Публикация, споделена от (@megz_miglena_kakanasheva) на Ное 8, 2020 в 7:55 PST

"Направил съм повече от 600 кино лентата. За първи път ми се случва някой, който съм снимал да повярва, че след осъществено изявление към този момент работи в медийния отрасъл. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същина аз очевидно недооценявам. Затова, по съвет на юриста си, би трябвало със страдание да заявя, че ще осъждам всеки човек и медия, които популяризират налудни версии по мой адрес. Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде употребен всячески. Други мнения няма да има. П.П. Свободата ми да работя в никакъв случай не е била подвластна от това “какво ще кажат хората”, по тази причина и в никакъв случай не съм ви занимавал със себе си. Не имам намерение да го върша занапред ", написа Мартин Карбовски.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР