Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да

...
Идват трети поредни избори, но още чакаме Бойко Рашков да
Коментари Харесай

Борисов: Още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства, че сме подслушвали и яли хора

Идват трети следващи избори, само че още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за изказванията си, че сме подслушвали и яли хора. Това разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов при днешното си посещаване в Кръстова гора. Там той беседва и с Пловдивския митрополит Николай, който управлява празничните богослужения за Кръстовден.

Идват трети следващи избори, само че още чакаме Бойко Рашков да изнесе доказателства за изказванията си, че сме подслушвали и яли хора. Всичко това е неистина, безапелационен е Борисов.

Румен Радев докара България до безусловно безвремие, страната ни се трансформира в царство на хаоса. В обстановка на свръхдефицит България няма никакъв късмет да влезе в Еврозоната, за разлика от Хърватия ние ще останем в чакалнята. Това значи, че вратата на сигурността и стабилността е затворена за страната ни. Всичко това се случва поради неналичието на водач в самолета, разяснява Борисов.

На този ярък християнски празник научихме за съзнателно прикриване на ликвидиране на български лейтенант от страна на страната. Изказвам откровените си съболезнования към околните на Тодор Манчев, съобщи още Борисов.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР