Идват избори и сега е нормално да слушаме общи приказки.

...
Идват избори и сега е нормално да слушаме общи приказки.
Коментари Харесай

Костадинов: Борисов трябва да спре да занимава българското общество със себе си

Идват избори и в този момент е обикновено да слушаме общи приказки. Аз това чух. В момента се приказват такива неща за пред гласоподавателите. Ясно е, че те ще се случат след изборите, които ще са най-вероятно края на март или началото на април. След това ще ви съветвам да зададете тези въпроси на тези хора, които бяха на лидерската среща. 

Това разяснява водачът на „ “ в коридорите на Народното събрание. 

Няма какво да си приказваме с Бойко Борисов. Единственото нещо, което може да направи е да спре един път вечно да занимава българското общество със себе си. В момента една част от българския политически проблем, който имаме е, че желае да задържи личното си оцеляване с цената на всичко. Няма смисъл да приказваме с хора, които са част от предишното. Хора, които не желаят да дадат на хората право на избор, уточни водачът на " ". 

Ако са толкоз значими обществените тематики, за какво ГЕРБ не поддържаха повдигането на минималната работна заплата и вкарването на Трудовия кодекс в дневния ред на Народното събрание? Това не е веднъж, не е втори, не е трети. Ето ви образец за политическо двуличие. Говори се едно, а се прави напълно друго нещо. Нашите гласоподаватели не са ни пратили тук, с цел да беседваме с хора, които са част от казуса, не от решението. Нашите гласоподаватели няма да одобрят, че ние сядаме на масата с хора, които те считат за отговорни, че България умира. Ако ние седнем на една маса с тях значи, че ги считаме за равностойни в политическия развой. Те не са. Ние ще управляваме единствено с българския народ. Те са тези дали България ще бъде ръководена от една политическа мощ или от коалиция, изясни Костадинов. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР