Идвах отгоре с автомобила си, видях на стотина метра пред

...
Идвах отгоре с автомобила си, видях на стотина метра пред
Коментари Харесай

Свидетел на инцидента с блъснатото от автобус дете разказа какво е видял

Идвах от горната страна с автомобила си, видях на стотина метра пред мен, че светва зелено, рейсът стартира да завива и в идващия миг внезапно наби спирачки, описа пред Българска национална телевизия Златко Желев, който става свидетел на случая, при който дете беше блъснато от рейс в столичния квартал Младост.

Припомняме, рейс на градския превоз блъсна дете в столичния квартал "Младост ". 12-годишното момче е било с електрическа тротинетка и е пресичало на зелен светофар, като в това време светва зелено и за преминаващите коли на кръстовището. Според очевидци водачът на рейс по линия 314 не е видял детето. След случая, то е откарано в "Пирогов " и му е направена интервенция.

Автобус блъсна дете с тротинетка в София

Приближих се с колата, видях детето, което изпитваше неистови болки, крещеше, а лявото му краче беше окървавено. Гледката в действителност беше ужасяваща. Видях, че хората се опитваха да окажат помощ на детето, имаше ужасно доста кръв. В идващия миг полицейски патрули започнаха да пробват да контролират придвижването, тъй като трафикът беше натоварен. След това видях таксиджия, който спря ужасно покрай патрулката и стартира да снима с телефона си, което ме потресе, описа той.

Много хора стояха и не взеха никакво отношение, което не мога да схвана, тъй като в последна сметка поликлиниката е единствено на 25 м и никой не се откри да извика помощ, до момента в който чакат колата за спешна помощ, добави още Желев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР