Идилията свърши! Два месеца след коронацията крал Фредерик и кралица

...
Идилията свърши! Два месеца след коронацията крал Фредерик и кралица
Коментари Харесай

Край на маскарада! Кралица Мери и крал Фредерик вече не крият отчуждението си

Идилията свърши! Два месеца след коронацията крал Фредерик и кралица Мери не крият отчуждението си. Двойката беше забелязана на фамилна ски отмора в края на март, на която изглеждаха по всеки различен метод, само че не и влюбени. Мери от самото начало се криеше за тъмни очила, а Фредерик беше очевидно нервиран и ядосан.

Семейството беше в курорта Вербие в Швейцария, където възнамеряваха да прекарат няколко дни в каране на ски и разходки по пистите. Но през множеството време кралят беше самичък със синовете си, до момента в който Мери обикаляше из курорта.  Двойката беше забелязана и дружно, като демонстративно показваха възприятията си пред хората. Фредерик - че е ядосан и нервиран, а Мери - че е отегчена от него.

Двамата са в комплицирани връзки от предишния ноември, когато се разбра, че Фредерик е прекарал няколко денонощия в компанията на Геновева Казанова.  Двойката беше засечена в нощен клуб, а преди този момент в ресторант и на други места. Въпреки че светската лъвица съобщи, че е обидно за нея да я въвличат в спекулация с Фредерик, тя прекара месеци в изолираност на Сан Себастиан, в имението на някогашния си брачен партньор.  Мери от своя страна избяга в Нова Зеландия, само че по-късно се върна. От тогава връзките сред двойката са напрегнати и не наподобява връзките им скоро да се подобрят..

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР