Идеята на нас от Подкрепа беше да идем да повикаме

...
Идеята на нас от Подкрепа беше да идем да повикаме
Коментари Харесай

Пълен Обрат! Шефът На Кт Подкрепа С Изключително Важна Информация За Работещите Българи! Няма Да Има

" Идеята на нас от " Подкрепа " беше да идем да повикаме малко под прозорците на работодателските организации, само че в последно време, като виждам, това говорене е поомекнало и даже изчезнало, т. е. евентуално и в това гледище няма да продължим. Още повече, че е прекомерно допустимо на 24-ти - мисля, че вторник се пада по-другата седмица, този диалог дефинитивно да завърши в границите на Националния съвет за тристранно съдействие. Така че, " Подкрепа " привиква в понеделник изключително съвещание на конфедеративния си съвет, с цел да решим какво да вършим. Но истина е, че тази година се направиха доста съществени стъпки, а те трябваше да бъдат направени, тъй като доста години бяха пропуснати ", разяснява Манолов.

Димитър Манолов означи, че повишението на приходите у нас е реалност, само че се потегля от доста ниска база, а във връзка с повишаването на продуктивността на труда той напомни, че тя зависи освен от служащия, само че и от работодателя, според от машините и технологиите, които се употребяват.

Той повтори тезата на синдикатите, че за България извънредно значима е политиката по повишение на приходите. " Доходи, приходи и отново приходи ", формулира той накратно правилото, който съгласно синдикатите би трябвало да е водещ за ръководството.

" Пропускали сме доста интервали и това, което се прави в този момент е една прекомерно добра стъпка - извънредно доста запаси има и в стопанската система, и в бюджета, и къде ли още не. И за първи път, не мога да си изкривя душата, това, което правят, е вярно. Друг е въпросът дали е всичко, което може да бъде направено, тъй като има, да речем, няколко бранша, които може би им наподобяват дребни и не им обръщат внимание, само че те са значими, да речем културата ", уточни още той.

По отношение на декларираното повишение с 10-11% на възнагражденията в бюджетния бранш, Манолов сподели, че това " е обичайно число ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР