>Идеята е на професионалния гримьор Илияна Начкова. От юли тя

...
>Идеята е на професионалния гримьор Илияна Начкова. От юли тя
Коментари Харесай

Училище за грим помага на онкоболни пациенти във Варна

 >
Идеята е на професионалния гримьор Илияна Начкова. От юли тя ще се ангажира да дава уроци на дамите с онкологична диагноза по какъв начин да се погрижат за грима си след страничните резултати на химиотерапията. В рамките на два часа дамите ще имат опция изцяло гратис да научат тайните на нанасянето на грим, промяна на минусите, в това число и подчертаването на миглите и веждите, които са най-често засегнатите елементи от лицето при медикаментозно лекуване на онкологичните болести.

По време на часовете в " Училище за грим “ две от дамите ще имат опция да получат цялостно видоизменение от ръцете на Илияна Начкова.

Освен по какъв начин професионално да нанасят грима си, дамите, които ще посетят безплатните уроци, ще научат за качествата и преимуществата на другите типове козметиката, тънкостите при полагането на основата, дребни " хитринки “ за прикриване на несъвършенствата и най-важното – че хубостта е въпрос на персонална настройка, а поддържането на положителния външен тип, без значение от събитията, скъп асистент в поддръжка на положителното самочувствие.

Инициативата на Илияна Начкова е прелестна и ние с подготвеност ще подкрепим и други експерти в областта на женската хубост, които биха работили благотворително за красивото излекуване на дамите с онкологична диагноза, съобщи психологът и един от главните мотори на програмата в СБАЛОЗ – Варна Гергана Иванова.

За първи път " Училище за грим “ ще отвори на 3 юли в кабинета на психолога в База 2 на СБАЛОЗ - Варна, в кв. Аспарухово, зона Вилите, от 10 до 12ч.

Необходимо е авансово записване на телефон 0899707394 – Гергана Иванова – клиничен психолог.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР