идерът на партия "Атака" Волен Сидеров е задържан в Първо

...
идерът на партия "Атака" Волен Сидеров е задържан в Първо
Коментари Харесай

Волен Сидеров нахлу в Първо РУ в София, арестуваха го

идерът на партия "Атака " Волен Сидеров е арестуван в Първо районно управление (на МВР), оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Той е влезнал в постройката на полицейското ръководство, пишеБГНЕС.Там еискал да потърси пояснение, за какво е назначена Симона Радева.

Полицайката е разследвана за това, че вероятно е помогнала в укриването на Георги Семерджиев, упрекнат за злополуката, случила се на 5 юли в София, при която починаха две млади дами.

Политикът есчупил стъклото на дежурния служител на реда, настоявайки за среща сшефа на районното, оповестява.

Използвал е нецензурни обиди за Радева и е настоявалда знае по какъв начин е назначена.

"Насилствено завлякоха Волен Сидеров вътре ", "Къде е Волен Сидеров? Престъпници в униформи! ", "Отвлякоха Волен Сидеров ", крещяха с импатизанти на "Атака " , събрали се пред полицейското ръководство.

След 20-минутно очакване пред входа на Първо районно управление (на МВР) юрист Христов бе позволен при клиента му Волен Сидеров, написа.

В четвъртъкБойко Рашковсъобщи на брифинг, че служителка на Министерство на вътрешните работи е съдействала на Георги Семерджиев по отношение на жестоката злополука в София, при която починаха две млади дами. По думите му тя работи в едно от районните управленияв столицата и има връзки със Семерджиев, като се чака да бъдат откри какви тъкмо са тези взаимоотношенията им.

"Нали знаете какво вършат в такива случаи, когато са втренчени в някой? Вболничене ", сподели министърът.

Не за пръв път Волен Сидеров влиза в полицейските летописи. Той се призна за отговорен по три обвинявания за безчинство: за случая в град Батак от 2011 година, нахлуването му в НАТФИЗ, станала в навечерието на локалните избори през 2015 година, както и за абсурда до Народното събрание от 2013 година, където се сблъска с кореспондент на телевизия "СКАТ " след абсурда със "златния пръст ".

През 2014 година пък стана прочут казусът със скандалното му държание на борда на самолета от София за Варна.


Досъдебно произвеждане бе формирано от Софийска районна прокуратура против Волен Сидеров за безчинство, откакто политикът и негови доближени нахлуха в постройката на NOVA през март тази година.

Източник:БГНЕС,,

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР