Идентифицирано е тялото на жена, открито през лятото на плаж

...
Идентифицирано е тялото на жена, открито през лятото на плаж
Коментари Харесай

Идентифицираха тялото на загинала в Гърция – оказа се на издирвана от лятото българка

Идентифицирано е тялото на жена, намерено през лятото на плаж в Гърция - оказало се е, че е на българка на име Николина Димитрова, написа cretapost.gr.
Още по темата
Тялото е било намерено на плаж в Ретимно на остров Крит в напреднал етап на разложение.

Причините за гибелта й се проверяват от способените органи. Както оповестява уеб сайтът anikolouli.gr, 52-годишната жена от България през последните години е работела в Гърция.

Шест месеца са били нужни да бъде открита личността на починалата. Това се е случило с помощта ДНК-проба, която синът й е дал в Германия.

Димитрова е изчезнала в Ираклион, Крит на 22 юни. Смята се, че се е качила на ферибот до Пирея, само че не е пристигнала там. Смята се, че е паднала в морето и теченията я отнесли в Ретимнон, където била открита. Както показва уеб сайтът, съгласно правосъдния доктор, който е прегледал тялото, когато е намерено, не са открити следи от принуждение.

Преди известно време последните, които са я видели жива, описаха историята на Николина Димитрова в предаването " Светлина в тунела ".

" Братовчедка ми живееше дълги години в Гърция. Реши да пристигна на Крит, с цел да бъде покрай нас, защото множеството ни родственици са тук. Имаше сериозен здравословен проблем в предишното, само че лека-полека го преодоля. Живееше при братовчед ни в Йерапетра, само че реши да отиде в Ираклион да работи. При потегляне той й сподели, в случай че не откри работа, да се върне ", споделя близка на изчезналата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР