Идеите за бързи вечери често се свеждат до това да

...
Идеите за бързи вечери често се свеждат до това да
Коментари Харесай

Лесен, бърз и вкусен карфиол на фурна

Идеите за бързи вечери постоянно се свеждат до това да създадем омлет, салата и да хапнем всичко, което е останало в хладилника. След дълъг работен ден обаче, ни се желае да похапнем нещо топло, вкусно и преди малко приготвено, а не всякога имаме тази опция. Затова обичаме да ви представяме лесни и бързи предписания, които можете да приготвите за негативно време и да зарадвате цялото семейство.
Днешното ни предложение за вкусна и друга вечеря е карфиол на фурна. Става ужасно, тъй че пробвайте допустимо най-скоро, с цел да се уверите.
 Закуска за първенци: Сандвичи с кайма, яйце и сирене Закуска за първенци: Сандвичи с кайма, яйце и сирене
Днес ви предлагаме рецепта за вкусни и засищащи сандвичи с кайма, яйца, сирене и масло - вариация на обичаните ни принцеса.  Т...
Необходими артикули:
- 1 огромна глава карфиол
- 1 ч.ч. прясно мляко
- 300 гр кашкавал
- 3 яйца
 Най-крехките пържоли на фурна Най-крехките пържоли на фурна
Някои домакини изпитват компликация да създадат нежни свински пържоли на фурна, които все се получават жилави и се чудят къде ли бъркат....
- сол
Начин на подготвяне:
1. Разделяте карфиола на розички и го слагате в една тенджера с вряща вода, с цел да се бланшира. Трябва да го извадите и изцедите, когато е леко сварен, само че към момента не изцяло подготвен, с цел да може да се доизпече по-късно във фурната.
2. Изцеждате и изсипвате карфиола в една тава. В купа разбивате трите яйца и добавяте чаената чаша прясно мляко. С тази примес заливате карфиола, посолявате добре и слагате в авансово загрята на 180 градуса фурна. Печете към 25-30 минути.
3. Кашкавалът рендосвате настрана и откакто карфиолът се е пекъл 25-30 минути със заливката, която направихме, вадим от фурната и посипваме с настъргания кашкавал. След което още веднъж връщаме за печене още 30 минути или до момента в който кашкавалът не стане златист.
 Как да си приготвим царевица на пара, съвсем като купешката Как да си приготвим царевица на пара, съвсем като купешката
Царевицата на пара е една от най-желаните храни, които всеки обича да похапва по време на разходка. Сигурни сме, че не един път сте си ку...
Да ви е сладко!

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР