Идеален е вариантът със служебно правителство да се въведе задължителна

...
Идеален е вариантът със служебно правителство да се въведе задължителна
Коментари Харесай

Д-р Ненков: Служебното правителство да въведе задължителна ваксина

„ Идеален е разновидността със служебно държавно управление да се вкара наложителна имунизация в страната ". Това съобщи в студиото на „ Събуди се ” на Нова тв доктор Мирослав Ненков.

„ Тези, които са срещу ограниченията, зеления документ и имунизацията, не дават никакво предложение за справяне с пандемията. Всички се сърдят, стачкуват, само че не дават решение от своя страна. Аз бих дал решение - наложителна имунизация. Доказа се, че имунизацията  е сигурна и няма странични резултати. Тя е имуногенна ”, разяснява той. 

Лекарят още веднъж подсети, че имунизацията няма да ни защищити да не се заразим с COVID-19, а ще ни помогне, в случай че това се случи, да преминем през вируса по-леко.

И добави, че недоумява за какво хората към момента имат вяра, че ще ги чипират.

„ Постоянно се чуват нелепости, свързани с имунизациите. Лошото е, че обществото има вяра в това, че ще бъде чипирано. Хората са склонни да вървят на врачки, да се лекуват по интернет, само че не и да слушат лекарите ”, добави Ненков.

Според него ръководителите на страната способстват за недоверието към медицината.

„ Опитвам се да бъда оптимално почтен, когато приказвам за това какво съставлява вирусът и какъв е смисълът от имунизацията. Целта не е да ги увещавам да се ваксинират. В последна сметка всеки ще реши самичък ”, изясни лекарят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР