Идън, Вирджиния — Аутопсията потвърди, че две тела, намерени в

...
Идън, Вирджиния — Аутопсията потвърди, че две тела, намерени в
Коментари Харесай

2 тела, открити във Върмонт, са изчезнали мъже от Масачузетс и са били простреляни в главата, казва полицията

Идън, Вирджиния — Аутопсията удостовери, че две тела, открити в гориста околност край селски път в северен Върмонт, са на двама изчезнали мъже от Масачузетс, които са били убити, заяви щатската полиция на Върмонт в четвъртък.

Полицията откри телата на 21-годишните Джахим Соломон от Питсфийлд и Ерик Уайт от Чикопи в сряда в гориста околност в Едем. Аутопсията, осъществена в четвъртък, откри, че Соломон е умрял от голям брой огнестрелни рани в главата, а Уайт е умрял от една огнестрелна рана в главата, сподели полицията.

Щатската полиция сподели, че продължава да наблюдава следите по случая и казаните препоръки от обществеността са значима част от следствието. Майор Дан Трюдо, пълководец на престъпния отдел на щатската полиция на Върмонт, сподели в сряда, че полицията има поради редица обвинени и забавни хора.

Съобщава CBS Burlington, Vt. филиал WCAX-TV.

Но държавната полиция сподели в събота, че Соломон и Уайт са изчезнали при „ подозрителни условия “, до момента в който са пътували през няколко общности.

Те са били оповестени за изчезнали на 15 октомври, откакто са прекъснали връзка с фамилии за няколко дни, споделиха управляващите. Те са били преди този момент в Бърлингтън, Лоуел, Морисвил и Стоу, споделиха чиновници.

Полицията сподели, че когато телата бяха открити, съгласно тях това е изолиран случай и обществото не е в заплаха, съгласно WCAX.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР