И знаменитостите са хора, и те имат емоции, и на

...
И знаменитостите са хора, и те имат емоции, и на
Коментари Харесай

Снимката с обезумелия Том Ханкс, за която всички говорят

И звездите са хора, и те имат страсти, и на тях им се случва да изтърван парата на обществено място. Но още по-лошо - " оглупял ", медиите нарекоха Том Ханкс, когато разгласиха негова спорна фотография от появяването му на филмовия фестивал в Кан. Истина ли е обаче, че артистът е бил нападателен, или става въпрос за сензация?

Отговорът дава Рита Уилсън, брачната половинка на Том Ханкс, която е до него тъкмо сега, в който е направена фотографията. По-рано тази седмица двамата участваха на прожекцията на новия филм с присъединяване на артиста, Asteroid City в Кан, Франция. Те изглеждаха като че ли се любуват на събитието и са в положително въодушевление, само че един съответен кадър демонстрира тъкмо противоположното.

Фотографи запечатват момента, в който Том Ханкс и Рита Уилсън очевидно са раздразнени и повишили звук, до момента в който беседват със чиновник на фестивала. Доста медии популяризират фотографията с изказванието, че сред тримата се е водила разгорещена полемика.

В отговор на спекулациите Рита Уилсън качва на стори в Instagram профила си едно от заглавията, гласящо: " Обезумелият редови войник Райън! ", което е отпратка към една от най-известните функции на Том Ханкс. В публикацията се споделя, че двойката не се държи уместно към служителя.

Съпругата на артиста обаче е безапелационна, че това е медийна сензация и изяснява, че наподобяват като че ли крещят, не тъй като се развихря скандал, а просто тъй като не се чуват. " Хората крещят. Какво сподели? Къде би трябвало да отидем? ", прецизира какво са си споделили Рита Уилсън и прибавя, че в действителност са си прекарали отлично на събитието и приканва хората да отидат да гледат Asteroid City. А до премиерата на кино лентата не остава доста - планувана е за 23 юни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР