ОвенВреме е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира

...
ОвенВреме е да разпуснете и да си отпочинете, но, разбира
Коментари Харесай

Хороскоп за неделя, 19 май 2024 г.

Овен
Време е да разпуснете и да си отпочинете, само че, несъмнено, не сами! Вселената Ви приканя да прекарате времето с този, с който просто умирате от предпочитание да бъдете. И вместо да се мъкнете по улиците, заведете го в своето гнезденце, отпуснете се и се насладете на хубавата вечер.
Телец
Не е нужно да мислите, че светът се крепи единствено на Вас, и че нещо обезателно ще рухне, в случай че си позволите малко да се отпуснете и да поотпочинете. Този ден е доста по-подходящ за отдих, в сравнение с за работа. Ако все-пак планирате да работите, правете това в уединение. Ако доста постоянно Ви прекъсват, може да допуснете доста неточности. Ще можете да блеснете на огромна колекция, където ще давате звук и да затъмнявате останалите. Няма да се наложи да полагате старания, с цел да станете център на внимание.

Близнаци
Мечтателни и самоявглъбени ще станете Вие през този ден. У Вас ще се появи предпочитание да се отдалечите от своите отговорности и да се концентрирайте единствено на личните си страсти. През деня ще настъпи положително време за творчество и за занимания, които изискват надълбоко схващане на ставащите неща. Условията са удобни за занятие с логика на психиката и езотерика. Текущите събития ще Ви принуждават да се замислите за природата на своите реакции на обкръжаващия свят.

Рак
Помислете си, дали напоследък сте се придържали към нормалния график за физически извършения, или все сте си давали „ дребна ” отмора? Не се опитвайте да догоните изпуснатото, утроявайки напъните си, без значение дали сте изпуснали няколко занимания, или изобщо сте ги били зарязали. По-добре се пробвайте да се захванете с нещо умерено. Това може да е освен йога, а и дълга разходка пеш или комплекс от дихателни извършения.

Лъв
Всичко, което през днешния ден Ви каже Вашият обичан човек, ще смятате за някаква нелепост, и то не постоянно с съображение. Отгоре на всичко ще бъдете „ обзаведени ” с изменчиво въодушевление. На процедура това може съществено да обиди Вашата половинка и затов а не би трябвало да се увличате прекомерно. Не е редно да се самоутвърждавате за сметка на непосредствен Ваш човек.

Дева
Денят се подрежда комплицирано, само че Вие можете да снижите въздействието на отрицателните трендове. За задачата би трябвало да деянията избирателност и прозорливост в деловите контакти, както и да се откажете от съмнителни връзки и планове. Помнете, че сериозна опасност за Вас в този момент съставляват не събитията, а хората, които елементарно дават обещания, и също по този начин елементарно ги не помнят. Избавяйки се от недобросъвестни сътрудници, повишавате своите шансове за триумф. Ако сте в развой на търсене на своята „ половинка ”, чакат Ви извънредно забавни запознанства.Новите връзки ще се развиват стремглаво и в скоро време ще придобият сериозен темперамент.

Везни
Двама от Вашите познати са свързани с някаква загадка, и през днешния ден това ще съставлява за Вас необикновен интерес. Възможно е тяхното запознанство да носи професионален или другарски темперамент и по тази причина където и да идете, дръжте ушите и очите си отворени. Ако можете да съедините точките в картинката и да извършите рационални догатки, ще бъдете в положение да разрешите тази мистерия. Забавлявайте се и не се опасявайте да здравословна доза пъчене. Ако вярно разиграете своите карти, това ще Ви донесе победа.

Скорпион
Толкова самотно и зле ще се почувства Вашия обичан човек през този ден, че единствено Вашето престояване паралелно с него, без значение дали ще е морално или физически, ще може да му помогне най-малко малко. Затова се постарайте, да не се отделяте нито крачка от него. Така ще бъде по-добре за него, и по-спокойно за Вас.

Стрелец
Кръгът Ви на другарство стремглаво се уголемява, сдобивате се с нови познати, намирате нови настоятелен сътрудници, съидейници и съдружници. Оригиналните Ви хрумвания ще бъдат добре признати и няма да е мъчно да си осигурите поддръжката на авторитетни хора, както и да намерите вложители и спонсори. Всичко ставащо има единствено един минус, само че той е много забележителен: Вашата „ половинка ” ревнува. Ако към момента не сте намерили своята обич, би трябвало да сте по-внимателни. Към Вас в този момент демонстрират внимание доста хора, само че няма да е елементарно да си дадете сметка, кой от тях в действителност е забавен.

Козирог
Ако през днешния ден се окажете в изключително неприятна обстановка, можете да разберете какво би трябвало да извършите, и то - без особени старания. Задачата Ви ще е, да сортирате всички „ за ” и „ срещу ”, и тогава решението ще стане явно. Звучи доста по-просто, в сравнение с е в действителност. Възможно е да се наложи, да предприемете няколко опита, преди да съумеете. Ако това ще Ви помогне, направете си лист. Понякога писменото изложение на мислите опростява задачата. Въобще, в случай че сте покрай обичаните хора, ще се насладите на прелестен и отпускащ ден.

Водолей
Ще се наложи да се помирите с несправедливото отношение на управлението, а също и на по-възрастните родственици. Да, през днешния ден ще Ви подлагат на критика и ругаят доста по-често, в сравнение с да Ви хвалят, и за жалост нищо няма да може да извършите. От друга страна за Вашите дребни пропуски, които през днешния ден провокират подобен резонанс, вероятно всички скоро ще не помнят. Ако за този ден планирате сантиментална среща, бъдете подготвени за дребни, само че досадни неприятности - да вземем за пример за забавяне на Вашата „ половинка ”, липса на свободна маса в обичаното кафе, или за неудобен сърпрайз, изработен от сърце, и с най-хубави планове.

Риби
Сметките Ви за попълване на бюджета в близко време са неоправдани. Ориентирайте се по мнението на остарели другари, в случай че не се доверявате на своята вътрешен глас. Хубав ден за стабилизиране на връзките с обичания, само че още по-добре ще бъде, в случай че го посветите на себе си, и единствено на себ си... Не си заслужава да обръщате внимание на скептиците и песимистите, които се пробват да основат проблем и на чисто и умерено място! Вечерта се постарайте да се освободите от нервното напрежение и да си отпочинете както би трябвало. Неприятен сърпрайз може да Ви бъде поднесен от познати от различен град.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР