и завършиха 0:0 в първия си мач от полуфиналната фаза

...
и завършиха 0:0 в първия си мач от полуфиналната фаза
Коментари Харесай

Кадри от Ливърпул - Арсенал: Най-добрият защитник на Англия в момента

и приключиха 0:0 в първия си мач от полуфиналната фаза на Купата на Лигата. Реваншът сред тях ще се състои през идната седмица, като е значимо да се означи, че и в това съревнование не важи правилото за гол на непознат терен.
След мача в дома на " артилеристите " пък ще стане ясно кой ще си оспорва трофея против към този момент чакащия на финала Челси, който се оправи с различен лондонски отбор на полуфиналите - Тотнъм. Арсенал ще се надява " сините " от Лондон да имат още едно градско дерби и в идната, последна фаза.
Надеждите им са живи, макар че играха с човек по-малко против мърсисайдци в сериозен интервал от време. Изгонен бе един от най-опитните в тима Гранит Джака с пряк червен картон. Въпреки това защитата на " топчиите " удържа мощния си конкурент и не позволи попадения до самия завършек на конфликта.
С най-голяма роля за това пък е един от централните бранители на тима. Става въпрос за англичанина Бен Уайт. 24-годишният защитник бе притеглен през това лято от тима на Брайтън, а за него бе платена сериозна сума. В началото не се представяше на нужното равнище и това му навлече огромни рецензии, както и на Арсенал, че е платил такива пари за услугите му.

Постепенно обаче усъвършенства доста представянето си, а като че ли против Ливърпул реализира своя пик досега. Това накара някои медии на Острова даже да заключат, че все още Бен Уайт е най-хубавият централен бранител на Англия. Вижте изявите му от мача по-долу в материала и преценете дали това е по този начин.
Развоят на срещата можеше и да бъде друг, а в последна сметка " топчиите " да изгубят макар страхотната игра на Уайт. .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР