И втората къща, която беше , вече е с покрив.

...
И втората къща, която беше , вече е с покрив.
Коментари Харесай

Продължава възстановяването на изпепелените при пожар къщи в Говедарци

И втората къща , която беше, към този момент е с покрив . Това излиза наяве от обява във Фейсбук, която гласи:

„ Днес успяхме да покрием и втората къща! “

Припомняме, че нещастието сполетя две фамилии в самоковското село в началото на ноември . Сигнал е бил подаден към 16:00 часа на 1 ноември от локална жителка, която е декларирала, че на адреса ѝ горят автомобил с газова уредба и барбекю . Впоследствие огънят обхванал и къщата им , както и тази на съседите .

По време на е било установено, че са изгорели дървени постройки , покривните структури на двете къщи и е обгорял лек автомобил „ УАЗ “ .

Така на прага на зимата огнената буря остави без дом две фамилии с деца . Това провокира. В резултат на нея доникъде на миналия месец беше подложен покрива на първия парцел , до момента в който напредваха възстановителните действия и по другия парцел. Тогава доброволците и потърпевшите си бяха сложили за цел да бъде построен и вторият покрив до Коледа .

Жителка на Говедарци показа, че бързото възобновяване е вследствие на хората, помогнали финансово и физически , както и на поддръжката от локалния бизнес . А всеки, който желае и има опция, към момента може да помогне като подари пари на:

Едното семейство:
Светослава Бисерова Пейчева
BG71UNCR70001598109488

Другото семейство:
Стефан Георгиев Пейчов
BG17UNCR70001598109490

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР