И всяка неделя да има избори у нас, резултатът ще

...
И всяка неделя да има избори у нас, резултатът ще
Коментари Харесай

Георги Мамалев: Трябва ни ден за вливане на акъл, не за размисъл!

И всяка неделя да има избори у нас, резултатът ще е един и същи - на източния фронт нищо ново . Това е мнението на известните ни персони по отношение на следващия ден за политически избори и конфигурации. А дали има смисъл от съботния ден за размисъл за Негово величество Избирателя и е ли удачно да употребява алкохол преди направения от него избор в неделя, следва да разберем.

" У нас ситуацията е следното: денят за размисъл е не преди, а след изборите. Като виждам резултатите от гласуванията, се увещавам, че не ни би трябвало ден за размисъл, а дни за вливане на ум! ", твърди артистът Георги Мамалев. Според него би трябвало доста преди този момент да се мисли, види и чуе кой какво приказва. " Ако до тогава не знаеш за кого да гласуваш, тъкмо в този ден ли ще решиш?! Така че - по какъв начин може да се усеща един богат правоприемник като мен в деня за размисъл? Ами съвършено! Нали знаете - аз се кандидатирах за народен представител от партия Т.А.Н.К. - " Тъщата, Аз и Някои Комшии ". Имам си страхотна предизборна стратегия и приканвам всички: Гласувайте за мен, аз няма да ви излъжа! И давам обещание да направя всичко, което обещая. И ще стартира с " онази " автомагистрала, върху която всички се упражниха. Ми то не стига, че няма такава, ами и парите за нея ги няма. Слушай, Народе, късата ми прОграма: Няма да ви излъжа, за разлика от другите. И давам обещание , скъпи мои гласоподаватели - ЩЕ КРАДА като разпран ", майтапи се Гошето от " Оркестър без име ".

На сходно мнение е и певицата Петя Буюклиева. " Този ден за размисъл губи своето значение. Трябва да сме решили преди много-много съботи какво ще вършим. Да сме си дали сметка и да можем да погледнем напред, без да сме нито илюзионисти, нито врачки, с цел да проумеем кое е най-хубаво за нас, децата, страната и бъдещето ни. Иначе ситуацията ще стане като оня прославен израз " Исках да гласоподавам, но нямах предпочитание... ", споделя изпълнителката на " Жена на всички времена ".

 Петя Буюклиева Петя Буюклиева
Според асеновградчанката към този момент толкоз време " ядем една и съща попара ", тънем в блатото, не можем да се спрем на точните хора и нямаме държавно управление, тъй като гласуваме безредно и без разум. За нейно голямо страдание българските деца отиват в други страни и не се връщат. " Повечето хора мислят за този един ден прочувствено, не рационално ", уверена е тя.

Колежката й Мими Иванова ще избере " по-малкото зло ". И то е да гласоподава. " Ще го направя, тъй като би трябвало. Последния път бях доста ядосана, тъй като мислех, че тази сага най-после ще завърши. А то се оказа следващото разхищаване на време, средства, сила и очаквания. И облекчаване на следващите сякаш умни хрумвания и стремежи. И - нищо! ", гневи се чаровната Мими.
 МИМИ ИВАНОВА МИМИ ИВАНОВА
Тя ще се довери на същите политици, за които е гласувала на последните избори, и допуска, че доста хора ще сторят същото. " А някои въобще няма да стигнат до урните и аз ги извинявам. Защото няма никаква разлика в претендентите. Все едни и същи хора, все един и същи резултати. Мисля, че е най-добре политиците да се спогодят между тях и да спрат да харчат парите от джобовете на данъкоплатците за положителното на България и живеещите в нея ", счита Иванова. Самата възбрана за консумация на алкохол в съботния ден не касае и впечатлява фамилията й с композитора Развигор Попов, тъй като те не пият.

" Оффф, това, че в деня за размисъл не се пие алкохол, не е правилно - всички го вършат! ", безапелационен е скандалният актьор Иво Димчев. " Нека е неразрешено на обществени места, само че у дома хората компенсират. Не може да възпреш такива неща. Все едно да ти забранят да пиеш вода, да правиш секс или да обичаш! Няма никакъв смисъл ", твърди той.

 Иво Димчев Иво Димчев

Награденият с " Икар " артист и хореограф счита, че нищо няма да се промени след политическата селекция през уикенда. " Че те доста избори минаха, сменят се като сезоните. И все идва Нова година, след това Великден, 1 юни... Така че за мен това е следващият кръговрат, в който се въртим за положително или неприятно. " Студентът от класа на проф. Крикор Азарян в НАТФИЗ не крие, че гласоподава за който му кажат другари, тъй като не следи политиката. " И от време на време грубо ги комплицирам - дотолкоз са ми идентични номерата им ", споделя сякаш саркастично Димчев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР