И все пак, състоянието на храносмилателната ни система може да

...
И все пак, състоянието на храносмилателната ни система може да
Коментари Харесай

Най-добрата терапия срещу запек: 100 грама сини сливи на ден

И въпреки всичко, положението на храносмилателната ни система може да играе значима роля за нашето общо богатство. Храносмилането е методът, по който тялото разгражда храната, и това е сензитивен физически развой: в случай че загуби ритъма си, цялото тяло страда и последствията не са по никакъв начин приятни.

Съвременният метод на живот - затънал на някои работни места, незадоволително извършения и физическа интензивност, потреблението на обработени храни и стресът в допълнение могат да повлияят на чревната активност пагубно.

С течение на времето бавното храносмилане може да се трансформира в продължителен проблем. Това може да докара до психологични разстройства като тревога и физическа - като отичане, запек и диария.

В продължение на епохи сливите и техният сок са свързани с храносмилателната система и нашето здраве. И през днешния ден някои научни проучвания в региона на сушените сини сливи са в поддръжка на здравето ни. Проучването е открило, че сливите подкрепят естествената функционалност на червата като фибри /добавки/. Сливите са считани за терапия от първа степен, когато става въпрос за опазване на чревния баланс.

Сливите и техният сок съдържат сорбитол, който работи като гъба, която е способна да притегля и задържа вода. Но не всичко от сорбитола се усвоява изцяло, което е също толкоз потребно! Сините сливи съдържат и фибри.

Според Европейския орган за сигурност на храните потреблението на към 100 грама сини сливи дневно оказва помощ да се резервира естествената функционалност на червата. Разбира се, значимо е да има една уравновесена диета и деен метод на живот.

 Сливи

Ако храносмилателната ви система работи под оптималните прагове, аргументите могат да бъдат няколко. Потенциално има доста решения на казуса и несъмнено включително влизат и сините сливи, включени в диетата. Тези плодове са отличен метод за премахване на казуса.

Сините сливи могат да се употребяват от цялото семейство - от деца, бременни дами и възрастни хора. Плодът е идеалното допълнение към здравословна и уравновесена диета.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР