И вие да сте получили 43 милиона за една дупка,

...
И вие да сте получили 43 милиона за една дупка,
Коментари Харесай

Проданов за Гергов: И вие да сте получили 43 милиона за една дупка, и на вас ще ви харесва позицията на правителството

 " И вие да сте получили 43 милиона за една дупка, и на вас ще ви харесва позицията на държавното управление. Но да има такава взаимозависимост не е в полза на българските жители и българските социалисти в Пловдив, които значително не са съгласни с това, което се случва ". Това съобщи Христо Проданов, зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България “, във връзка словесните престрелки сред Георги Гергов и Корнелия Нинова

" В Народното събрание се провежда извънредно съвещание, което беше свикано от Българска социалистическа партия. Това е втори опит за чуването на министър-председателя Бойко Борисов по отношение на пандемията от ковид и подхванатите ограничения.

Заседанието трябваше да се състои предходната седмица, само че в Народното събрание не бе събран нужният кворум.

" Всичко зависи от волята на Бойко Борисов и това каква заповед ще издаде на народните представители от ГЕРБ. Защото предходната седмица те отхвърлиха да се записват, а истината е, че те извършиха волята на премиера. За мен не е несъмнено и през днешния ден какво ще им бъде оповестено преди съвещанието ", коментира зам.-председателят на Българска социалистическа партия Христо Проданов в ефира на " Bulgaria On Air ".

Той уточни, че България е парламентарна република, а не телевизионна. 

" Случването на политиките у нас е в Народното събрание, а не в другите малките екрани. Парламентът има средствата, посредством които да реализира по-ефективен надзор. Журналистите главно препечатват отговори на властта, които са на заложени въпроси от опозицията в парламентарния надзор ", разяснява депутатът.

Христо Проданов сподели още, че 2 са главните неща, за които от БСП настояват.  

" Първо - бистрота на средствата, които се харчат от държавното управление по отношение на превъзмогване на рецесията от ковид. Тези пари, които са заложени в бюджета, както и тези средства, които ще бъдат изтеглени във тип на заем, тъй като това са нашите пари ", добави зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

Той е безапелационен, че колкото повече продължава изключителното състояние и карантината, толкоз по-големи вреди нанася това на стопанската система.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР