И в първите часове на изборния ден продължават замените на

...
И в първите часове на изборния ден продължават замените на
Коментари Харесай

Заменят членове от секционни комисии в Смолянски район и в първите часове на изборния ден

И в първите часове на изборния ден не престават замените на обособени членове на секционни комисии в област Смолян, осведоми ръководителят на Районната изборна комисия (РИК) в Смолян Росица Чакърова.

Част от измененията се отнасят за случаи на неявили се по разнообразни аргументи членове на Секционни изборни комисии (СИК). Избирателите в 22-ри Многомандатен изборен регион (МИР) в Смолян гласоподават през днешния ден в 272 изборни секции, от които пет са преносими за хора с увреждания и пет - в лечебни заведения.

Общо 97 921 са гласоподавателите в региона, съгласно обновените предварителни изборни описи. По време на предизборната акция съвсем всички СИК в региона претърпяха промени в състава след оферти, внасяни от партийните централи, съгласно данни на РИК. Подвижните секции за гласоподаване на хора с увреждания са  в общините Рудозем, Мадан, Доспат и Борино. Секции в лечебни заведения има в Смолян, Девин, Мадан и Баните.

Вотът в региона е за лъчение на четирима народни представители, а гласоподавателите избират всред 120 регистрирани претенденти в 28 листи на партии и обединения.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР