И в най-тревожните си сънища не съм си представяла това,

...
И в най-тревожните си сънища не съм си представяла това,
Коментари Харесай

Илияна Йотова: Конгресът на БСП надмина и най-тревожните ми сънища

И в най-тревожните си сънища не съм си представяла това, което се случи на конгреса. Цялата пара излезе в борбата сред разнообразни групи в Българска социалистическа партия.

Това сподели вицепрезидентът Илияна Йотова, която бе и дълготраен член на Българска социалистическа партия, във връзка 50-ия конгрес на социалистите през уикенда, съобщи БГНЕС. Тогава алените изключиха 14 деятели на партията, измежду които Кирил Добрев, Светлана Шаренкова, Валери Жаблянов, Петър Витанов и други.

„ Това в навечерието на изборите е освен тъжно, само че обезпокоително и рисково ”, разяснява още Илияна Йотова. Тя напомни поръчката за нова левица на обединението с присъединяване на Татяна Дончева, Мая Манолова, Костадин Паскалев през уикенда. Бившите социалисти сътвориха обединяване „ Левицата! “, което ще се яви на изборите.

По думите на вицепрезидента без мощна левица във времена на рецесия на обществото ще му бъде по-трудно.

Илияна Йотова разяснява и новия лист със глобени лица от България по закона „ Магнитски “: „ Списъкът е още едно доказателство, че явно не сме си свършили работата. Предполагам, че глобените ще намерят метод да се защитят, тъй като в последните няколко дни те споделят, че изнесените данни и обстоятелства не са правилни. Има и поръчка от нашите правораздавателни и правоохранителни органи да се продължи с още спомагателни доказателства “ , изясни тя. И изрази вяра, че след изборите държавното управление ще има приоритет да одобри отлаганото от няколко Народното събрание антикорупционно законодателство.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР