И в днешния ден ще се изиграе ударна доза двубои

...
И в днешния ден ще се изиграе ударна доза двубои
Коментари Харесай

CR7 в опасност за Мондиал 2022: Къде да гледаме Португалия - Сърбия?

И в днешния ден ще се изиграе ударна доза дуели от за Мондиал 2022. Точно 10 срещи, които ще са последните от този цикъл за 20 тима - ще се вдигнe завесата от още няколко групи, а безспорно един от най-интересните въпросителни е обвързван с европейския първенец от 2016 година .
Кристиано Роналдо и компания излизат в пряк спор за първото място в групата против Сърбия. Който остане на втора позиция, ще би трябвало да мине през плейофи и нови конфликти, с цел да си подсигурява присъединяване на огромния конгрес следващата година.
Трябва да се означи, че " мореплавателите " имат преимущество пред западната ни съседка, защото все още те са водачи с по-добра голова разлика. Тоест - тях ги устройва и тъждество, с цел да запазят лидерското си място, до момента в който Сърбия ще се нуждае от наложителен триумф, в случай че желае непосредствено да си обезпечи място на Световното.
Португалия се намира в серия от 4 следващи " сухи " мрежи и 5-а поредна ще ги устройва без значение дали се разпишат от своя страна. Сърбия още пази неприятни мемоари от последните плейофи за класиране на огромен конгрес и ще желае да избегне тези (за Евро 2020 загуби с дузпи от Шотландия).
Западните ни съседи имат единствено 1 загуба в последните 15 мача (8 победи и 6 равенства). Откакто Фернандо Сантош е отпред ана Португалия, неговият отбор вкарва постоянно до почивката в 5-те си директни мача против Сърбия досега.
Двубоят сред Португалия и Сърбия стартира в 21:45 часа българско време и ще се организира в Лисабон - още едно преимущество за " мореплавателите ". Ще можете да гледате директно мача по Българска национална телевизия 2.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР