И у нас, и в Холивуд е изключително популярно известните

...
И у нас, и в Холивуд е изключително популярно известните
Коментари Харесай

Нина Добрев влиза в бизнеса с вино

И у нас, и в Холивуд е извънредно известно известните хора да се захващат със непряк бизнес. Така артисти стартират да създават облекла, модели да се занимават с козметика, а спортисти със сладкарски произведения, написа Дарик.

Изключително известно измежду холивудските звезди пък е да се прави алкохол. Така да вземем за пример Джордж Клуни и Скалата имат свои марки за текила, Райън Рейнолдс - за джин, а Брад Пит - за вино розе. Сред тези имена към този момент е и това на българската актриса с канадски паспорт Нина Добрев, която влезе във винарския бизнес.

С новината се похвали самата тя в обществените мрежи, като оповести и с кого ще си партнира. Става въпрос за актрисата Джулиан Хъф, с която са положителни приятелки. Двете дами ще създават вино в Напа, Калифорния - един от най-известните региони в света за произвеждане на вино.

От обявата на Нина Добрев излиза наяве, че двете работят по плана от дълго време. Виното ще има и някои особености - то ще е с ниски калории и без консерванти. И двете дами обичат спорта и вземат решение да основат вино, което няма да пречи на заниманията им и с което няма да им се постанова да броят калории.

Цените на бутилките са допустими за американския пазар - към 20 $.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР