И третият сезон на Игри на волята вече е в

...
И третият сезон на Игри на волята вече е в
Коментари Харесай

Кой спечели сърцата на зрителите? Топ 7 на най-следваните участници от "Игри на волята"

И третият сезон на " Игри на волята " към този момент е в историята. Победителят e явен, неговите подгласници - също. Но шоуто ни даде нови риалити звезди, коя от коя по-интересна. И в случай че формалният победител е явен, то в класацията за любим на почитателите нещата наподобяват по много по-различен метод. 

Разгледахме Instagram профилите на участниците в Игрите, с цел да разберем кой от тях е най-харесван. Ето и топ 7 на най-следваните участници в " Игри на волята " сезон 3:

Виж още: Габи от " Игри на волята " сподели гаджето, вижте мускулестият бабанка до риалити звездата 

7. Елена 

На седмо място се подрежда Елена Боянова, която беше известна във фитнес средите надалеч преди влизането си в " Игри на волята ". Истината е, че тя можеше и да е още по-напред в класацията за почитатели, само че отпадна прекомерно рано от Игрите. Така или другояче тя има близо 40 хиляди почитатели!

Виж още: Елия от " Игри на волята " за тренировките, силата на духа и... бонбоните във фитнеса 

6. Неделчо 

Неделчо също не стартира от нулата, а през днешния ден почитателите са му над 46 хиляди И няма и по какъв начин да е другояче - той е измежду финалистите тази година, а и измежду най-ярките облици, които в миналото сме гледали на екран. 

5. Андрей

Официалният победител в " Игри на волята " заема пето място в тази на участниците с най-вече почитатели в третия сезон на шоуто - една с няколко хиляди повече от почитателите на Неделчо. Трябва да подчертаем, че това е в действителност е много огромна фенска база, която натрупа Андрей. В началото на септември, когато стартираха Игрите, неговите почитатели бяха под 10 хил. 

Виж още: Андреа пусна (уж) естествени ретро фотоси! Вижте певицата през 2004 година въпреки и без ухо 

4. Паулина

Паулина също не стартира от нулата и повода за това е, че тя е финалист в различен риалити формат. Въпреки това почитателите на Паулина са над 47 хиляди, а тя е много сполучлив инфлуенсър сега.

3. Морунов

Пожарникарят отпадна на метри от финалната седмица, само че стана един от любимците на феновете поради мъжките си действия и същинското държание на водач. Морунов не е бил нито прочут реализатор, нито фитнес инфлуенсър преди Игрите, тъй че неговите над 51 хиляди почитатели няма по какъв начин да не ни впечатлят.

2. Красима

Бамби имаше немалка фенска база и преди старта на шоуто, на те се умножиха с десетки хиляди след присъединяване ѝ в " Игри на волята ". Към днешна дата тя е със единствено няколко хиляди почитатели пред Морунов.

Виж още: Тина и Миро от " Един за различен " усилиха фамилията си с нов и доста сладостен член

1. Елизабет

Ако премията в " Игри на волята " се връчваше съгласно броя почитатели в обществените мрежи, то Елизабет щеше да е първенецът. Тя има над 83 хиляди почитатели единствено в Instagram. Когато си говорихме с Елизабет след края на присъединяване ѝ в Игрите, тя показа, че през септември, когато е почнало излъчването на шоуто, те са били едвам 3 хиляди Впечатляващ растеж! Елизабет е извънредно известна и в TikTok, където почитателите ѝ са даже повече от тези в Instagram.

Изображение: Красена Ангелова
https://www.instagram.com/bambibambinson/
https://www.instagram.com/elizabeth_vassileva/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР