И този сезон сексът няма да е мираж в къщата

...
И този сезон сексът няма да е мираж в къщата
Коментари Харесай

Ще има ли с*кс в къщата? Двама съквартиранти се награбиха и…


И този сезон сексът няма да е мираж в къщата на „ Биг Брадър “. Този път обаче не е предходна и седмица от старта на шоуто, а към този момент двама от съквартирантите се награбиха!

Фолкаджийката Дебора и рапърът Дий си станаха изключително близки след следващия запой в къщата. Двамата сега живеят на двора в индиански вигвам поради седмичната задача. Явно сложните условия и изобилното количество огнена вода съумяха да ги сближат дотам, че да се награбят.

Ако зависеше от Дебора, тя щеше да почне мъжете в къщата още от първата вечер. Певицата по този начин се насвятка на старта на, че се наложи от продукцията да я извикат в изповедалнята и да я посъветват да изпие чаша кафе.

Коцето избяга чак в спалнята на Луна, с цел да не му се наложи да дели едно легло с пияната Дебора, която стартира така и така да му налита. После Динко от Ямбол също отблъсна опитите й да скочи в леглото му.

На идната заран Дебора се извини на всички за разюзданото си държание и стана по- тиха от водата. Но фолкаджийката от Северозапада съумя да пази държание едвам няколко дни.

Рапърът Дий също не си поплюва. Във „ Фермата “ той реши да отбрани славата си на плейбой и завъртя главата на една- две от участничките. Сега в „ Биг Брадър мост уонтед “ изпълнителят, роден в Бронкс, още веднъж откри подобаваща екранна партньорка, която е жадна за популярност толкоз, колкото и той.

Дий съобщи още във визитката си, че влиза за успеха. Конкуренцията измежду мъжете обаче е убийствена този сезон. Затова Дий реши да ги догоди, като предприе най- безапелационното деяние, с цел да си обезпечи място на финала на формата – любовна спекулация в къщата.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР