И този път очакванo раздаването на наградите Еми даде повод

...
И този път очакванo раздаването на наградите Еми даде повод
Коментари Харесай

Когато и на 90 години си звездата на вечерта

И този път очакванo раздаването на премиите Еми даде мотив за редица мнения - както за спечелили и победени, по този начин и за външния тип на присъствалите на блестящата гала. В публиката и на сцената видяхме десетки звезди от шоубизнеса, само че няма по какъв начин да не обърнем внимание съответно на една дама.
 Наградите Еми 2023 и кои са огромните спечелили
Ето кои са огромните спечелили на премиите Еми 2023

HBO господства, Netflix остава втори

Джоан Колинс е 90-годишната британска актриса, която и този път бе в целия си искра под светлините на прожекторите. Въпреки възрастта си, тя показва своя вечен жанр, както и необятна усмивка, и положително въодушевление. А всички останаха впечатлени и възхитени от нея.

Актрисата заложи на дълга, разкроена сребърна рокля, която комбинира с висящи обеци и сатенени ръкавици. Тя се появи на сцената в компанията на колежката си Тараджи Хенсън, която е с близо 40 години по-млада от нея, нo никой не би предположил чак толкова голяма разлика, в случай че не знае за нея.
 Снимка 649513

Двете оповестиха спечелилия в категорията за най-хубав лимитиран сериал, а публиката приветства както него, по този начин и неостаряващата Колинс.
 Снимка 649514

След церемонията пък в обществените мрежи заваляха похвали към 90-годишната актриса, както и избрания от рода на " дива " и " кралица ". Други пък се чудеха дали си прави вампирски лифтинг, с цел да наподобява толкова добре на тези години, цитират ги от Daily Mail.
 Наградите Еми 2023 - 7 момента от церемонията, които ще запомним
Целувки, смешки и исторически моменти - с какво ще запомним премиите Еми 2023

Още една звездна и прочувствена вечер

Безспорно Джоан Колинс е от дамите, които остаряват като катедрали и възрастта за тях освен не е проблем, а даже е опция да покажат, че може да си хубав на всяка възраст, стига вътрешно да се чувстваш млад и да отказваш да остарееш. Възможност, от която тя не пропуща да се възползва. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР