И това, за съжаление се повтаря непрекъснато, защото 80% от

...
И това, за съжаление се повтаря непрекъснато, защото 80% от
Коментари Харесай

Иво Танев Оправя България За Една Година! Вижте Взривяващия Коментар На Шоумена!

И това, за жалост се повтаря непрестанно, тъй като 80% от този народ виси на гърба на останалите 20%, които желаят да създадат нужното, с цел да се случи смяната. Но освен това съответствие и противопоставяне, няма по какъв начин да се случи.

Винаги е имало българи с непоносим манталитет/манГалитет/ Но през 90-те на предишния век за десетина години напуснаха страната над 2 милиона индивида, които бяха от тези, свестните, способните, с положителния нрав и образование! И тогава се наруши салдото в обществото ни!!!

Защото тези, идиотите, които постоянно са били измежду нас, към този момент имаха превес. От там потегли сериозния проблем за нацията ни. Защото в този момент мощ и превъзходство имат детските, завистливите, простите хора и заради нарушавания публичен баланс, на очи бие към този момент единствено неприятното.

И положителното го има, само че е натикано в ъгъла, тъй като е малцинство. Така че белята я направиха тези, които страната ги изучи за нейна сметка, а те я оставиха в най-важния интервал. Вместо, тук дружно да си го създадем, по този начин както беше там, където отидоха, те избраха да отидат на готовото и с наученото тук, да изкарват пари там.

А в този момент се фукат, че с парите, които изпращали тук издържали стопанската система!! Пълни нелепости. Та нали с помощта на безплатното, неповторимо обучение, което имахме през тези години, в този момент изкарват парите си там. Те дължат на България, доста повече от това, което изпращат, само че това е друга тематика.

Призовавам, да се замислим върху тези неща, преди да осъждаме някои истини от които ни боли, само че са факт. А положението на нашето общество е породено от едно тежко „ раково заболяване “ наречено НИСЪК ЖИЗНЕН СТАНДАРТ!!!

То е повода за разпадането на страната ни. Всичко може да се промени единствено с идването на власт на самостоятелни, качествени и духовни българи, които да трансформират водената до в този момент вътрешна и външна политика.

Които да приключат с порочната процедура, няколко самозабравили се богаташи да държат нацията в това мизерно състояние, като подмятат на хората трохи. За да може те за тяхна сметка да се обогатяват и да се мерят с индустриалци и предприемачи от международен мащаб.

Само за една година обстановката в страната може да се промени, тъй като България нито е дребна страна, нито е бедна!!! Но по този начин се вменява в главите на хората, с цел да се помиряват с мизерното битие, което им се предлага. И тези примирени хора са повече от 80% то популацията. А това е проблем.

Но решение ИМА!!! И то е, този народ да разреши на самостоятелни, качествени и духовни българи да го поведат, а не, както е по традиция, да ги предадат “, безапелационен е Иво Танев.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР