И тази седмица започва с опашки по някои от граничните

...
И тази седмица започва с опашки по някои от граничните
Коментари Харесай

Пак опашки по границите с Турция и на Дунав мост-2

И тази седмица стартира с опашки по някои от граничните ни пунктове. Най-голямо скупчване на чакащи да преминат коли има на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ". Там, с цел да излязат от България, чакат ТИР-ове, образували 5-километрова колона. Опашка има и на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Лесово ", където камионите са се струпали в 3-километрова колона.

На българо-румънската граница на Граничен контролно-пропусквателен пункт " Дунав мост Видин " също има опашка от товарни коли, въпреки и по-малка от тези по граничните пунктове с Турция - единствено 1 километър.

Възможно е обаче тя да не намалее, защото различният вид за прекосяване на в Румъния – с ферибота Оряхово-Бекет, е допустима единствено денем, защото той не работи през тъмната част на денонощието поради ниското равнище на Дунав.

На българо-сръбската, на българо-македонската граница и на българо-гръцката граница трафикът е естествен на всички гранични контролно-пропускателни пунктове, сочат данните на Групово дело " Гранична полиция " към 6:00 ч. тази заран.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР