И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас

...
И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп 20 - 26 август: обръщайте по-голямо внимание на себе си и на любимите си занимания

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че сигурно няма да изневерим на традицията да ви осведомяваме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво чака всяка Edna от 12-те зодии в идващите 7 дни (от 20 до 26 август).

Ако пък желаете да ревизирате кой е вашият Асцендент и какво значи и символизира той за вас и вашия темперамент и орис, изчислете го посредством нашата функционалност "Каква си съгласно асцендента " ТУК.

Ето и какви провокации предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Твърде евентуално е през тази седмица да влагате силата си в съставянето на проекти за реализация на нов план – обмислете детайлите, тъй като през септември пътят към задачата ще бъде открит.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Телец

Предстои ви чудесна седмица, през която ще имате шанса да дадете живот на концепциите си и да осъществите планове, които се въртят в мозъка ви от известно време. Някои от вас най-сетне ще получите заслужена премия за напъните и постоянството, които сте вложили в предишното, а други ще усетите прилив на възторг да се впуснете в ново начинание.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Близнаци

През тази седмица ще търсите салдото сред персоналния си живот и осъществяването на отговорностите в работата. Ще се чудите дали не би трябвало да извършите някаква смяна, с цел да не жертвате едното за сметка на другото.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Рак

Периодът е доста плодороден да се освободите от някои свои страхове, само че това няма по какъв начин да се случи, в случай че позволите да ви обземе безпокойствие. Опитайте се да погледнете на създалата се обстановка от по-широка вероятност и да прецените дали всичко, което се случва, няма здрав смисъл за вас и за живота ви като цяло – да вземем за пример да усвоите някакъв урок, скъп опит или да преминете през тестване.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Лъв

От тази седмица се чака да настъпи по-приятен за вас интервал от месеца, когато е допустимо някои спънки да отпаднат и да добиете търсената от вас изясненост. Ако сте имали известни съмнения за избран човек и не сте знаели по какъв начин ще продължат връзките ви, през идващите дни има късмет да си изясните какво тъкмо желаете и до каква степен може да се реализира това, което желаете.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК .

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Дева

От 20 август ви чакат приятни преживявания. Може да се открие непредвидена опция да придобиете по-голяма независимост в професионален или в креативен проект или ориста да ви сервира приятна изненада. Приемете подаръка и се насладете на триумфа – вие сте ги заслужили.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Везни

Периодът е извънредно подобаващ да се разделите с неща, които няма да ви бъдат нужни отсега нататък, включително нездравословни привички и обвързаности. При някои от вас раздялата може да бъде и с хора – тези разлъки в действителност са по-трудни, само че има моменти в житейските цикли, когато са нужни.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Скорпион

През този седемдневен интервал обръщайте по-голямо внимание на себе си и на обичаните си занимания – това при положение, че през миналите дни и седмици сте имали повече работа, чувствате се изтощени или у вас се е породило чувство, че в някакъв миг другите са заели първото място, а вие сте останали на назад във времето.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Стрелец

През тази седмица е време да сложите ред в служебните си каузи и да решите на какво би трябвало да дадете приоритет. Това важи, изключително в случай че от вас зависи по какъв начин ще планирате работата си, имате личен бизнес, работите за себе си или ръководите други хора. През идващите дни е допустимо да бъдете изправени пред предизвикването да балансирате сред персоналния и професионалния си живот.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Козирог

През тази седмица най-лошото, което бихте могли да извършите, е да бездействате. По-добре ще е да свършите много потребна работа и да се докажете пред хората, на чието мнение държите.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Водолей

Тази седмица ще премине под знака на спокойствието. Ще настъпят дни, през които няма да бъдете обезпокоявани – ще станете по-уравновесени, а и ненадейно ще отпаднат някои спънки, които са ви спирали до този миг. Периодът е доста удобен да укрепите връзките с близки другари, а и приятни срещи и шумни занимания надали ще ви липсват.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Риби

През тази седмица ще спечелите, в случай че се опитате да гледате прагматично на събитията. Вие по принцип имате религия в живота и приемате нещата каквито са, само че през идващите дни ще е по-добре за вас, в случай че пробвате да внесете малко повече ред и по-добра дисциплинираност при осъществяване на уговорките си.

Какво още чака представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

 зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Следете нашата графа "Хороскопи " , която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро , както и потребни публикации за астрология .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР