И тази година вторият по сила турнир на УЕФА -

...
И тази година вторият по сила турнир на УЕФА -
Коментари Харесай

Лига Европа обещава зрелище, отново с българско участие

И тази година вторият по мощ шампионат на УЕФА - Лига Европа, дава обещание да ни обезпечи много зрелищни конфликти по терените на Стария континент. Макар да няма толкоз доста от най-големите грандове, в шампионата има задоволително класни тимове и всеки от тях се е прицелил в трофея. Само ще споменен клубове като Манчестър Юнайтед, Арсенал, Рома, Лацио, ПСВ Айндховен, Фейенорд, Реал Сосиедад, Бетис, Монако и така нататък Добрата вест е, че в тази елитна компания още веднъж имаме и български представител. Шампионът Лудогорец не съумя да влезе в групите на Шампионската лига, само че пък направи задоволително, с цел да попадне в тези на Лига Европа и през днешния ден започва присъединяване си с домакинство не на кого да е, а на Рома на Жозе Моуриньо.

Още от първия кръг на груповата фаза имаме някои много забавни конфликти. Гвоздеят на вечерта наподобява ще бъде на " Олд Трафорд ", където Манчестър Юнайтед ще има много съществено тестване в лицето на Реал Сосиедад. Друг много стабилен дуел е този сред Лацио и Фейенорд на " Олимпико ". Арсенал започва акцията си в шампионата с подло посещение на Цюрих, а много любопитен наподобява и дуелът от група " Н " сред Цървена звезда и Монако в Белград.

Макар и с не толкоз звездно присъединяване, само че има и още няколко срещи, които дават обещание да бъдат много завладяващи. Сред тях са конфликтите сред Фенербахче и Динамо (Киев), Нант - Олимпиакос, ПСВ Айндховен - Бодьо/Глимт, Ференцварош - Трабзонспор и тн.

А не можем да изключим опцията и в някои от останалите мачове да забележим изненади, защото силите са много изравнени и сигурно всеки ще се бори със зъби и нокти да се потвърди пред футболна Европа.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от Лига Европа и Лига на Конференциите, онлайн, в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР