И тази година ще бъде не по-малко динамична и интересна

...
И тази година ще бъде не по-малко динамична и интересна
Коментари Харесай

Новата 2021 година - нов цикъл!

И тази година ще бъде не по-малко динамична и забавна от 2020 година. Целият спешен интервал, почнал през 2020 година ще продължи, само че не се опасявайте – ще бъде доста по-лека година. 2020 година беше под цифрата 4, което означаваше доста ограничавания, забавяния.

Нумерологично 2021 е година петица. Това е цифрата на свободата, само че свободата ще е забавна – ще се изостри всичко – и хубавото, и неприятното.

И в случай че през 2020 стояхме замръзнали на едно място, в този момент ще има динамичност и вдишване на доста опасности. Пътищата на хората ще имат доста разклонения и индивидите ще посрещат измененията като добре пристигнали. Това е цифра, обвързвана със свободата.

Хората ще стартират да бранят своята самостоятелност и няма да са съгласни със съществуващото сега иго и ограничавания.

Хората може да се сдружават в групи, организации, асоциации и да се борят за свободата си във всяко отношение. Има голяма възможност за доста политически превратности и промени освен в една страна, а по целия свят. Тези промени ще стартират през месец март.

2021 година е времето на белия Бик по китайския календар . Това е благородно животно – работливо, търпеливо, настойчиво, довежда нещата до край. Смята се, че такава година не е неприятна, изключително за тези, които са родени в годината на Бика.

Годината ще е по-лека и поради обстоятелството, че ще има единствено четири затъмнения – за съпоставяне през 2020 година бяха шест. Напрежението ще се разреди.

Това, което вълнува всички – пандемията от ковид – пикът й няма да бъде толкоз висок и кривата на инфектираните ще тръгне надолу. Ще има ограничавания, само че до началото на юни всичко ще се възстановява. Пикът на смъртността към този момент си отива, защото Сатурн към този момент се отдалечава от Плутон. Този съвпад ще се случи още веднъж чак след 37 години, тъй че ще си отдъхнем. Коронавирусът няма да изчезне, само че към този момент към края на годината ще е като грип.

По отношение на политическата рецесия в целия свят - тя ще се усилва до началото на идната година, което ще предизвика световни промени в ръководството през идващите 12 години и чак тогава ще забележим резултат. Русия ще има съществени финансови проблеми и ще се ускори недоверието към държавното управление. Твърде допустимо е да пристигна краят на ръководството на Путин. По отношение на Съединени американски щати картината също не е розова – ще има съществени политически разтърсвания. По традиция президентите на Съединени американски щати, определени по време на съответствува на Юпитер и Сатурн, не доживяват края на мандата си. Единствената разлика е, че в този момент Байдън, който е определен по време на този съвпад, само че не в земен, а във въздушен знак, ще има опция да промени тази наклонност и да завърши сполучливо мандата си. Въпреки предстоящите разтърсвания в Съединените щати, те могат да разчитат на $.

Европа ще е в сериозна рецесия от към две години. Не става въпрос за разпад, само че за сериозна икономическа рецесия. Съветваме ви да спестявате и да купувате преференциално. От началото на лятото ще се отворят границите и ще паднат рестриктивните мерки, като единствено в някои страни те ще се запазят до края на годината.

Кризисни интервали през 2021 година.

Първият спешен интервал стартира още на 15 януари и ще продължи до 31 януари. Пълнолунието е на 28 януари и от 27 до 30 януари ще са сложни дни – бъдете изключително деликатни във всичко.

Вторият подобен интервал е в края на април – от 20 април до 4 май. Тук ще има много неприятни изненади.

Също сходни интервали ще има от 14 юли до 23 юли, от 6 август до 9 август, както и от 13 септември до 19 септември и от 20 октомври до 5 ноември.

За здравето: Хората, които през предната година са изпитвали проблеми с кости, гръбначен дирек, зъби, кръст – ще почувстват доста облекчение. От друга страна ще се задълбочат проблемите с нервната система на много от вас, ще имат дихателни проблеми, както е нужда от филтриране на кръвта.

Затъмнения: По време на затъмнения не планирайте пътувания, нови срещи, планове, както и започване на каквото и да е.

Лунно затъмнение – 26 май – ще има доста забавни обрати в любовната сфера, може да се появи нова обич, добър интервал за артисти, музиканти, за хората на изкуството;

Слънчево затъмнение – 10 юни – промени в обществените структури и в държавните управления по света. Ще имате благоприятни условия да започнете доста нови неща, само че внимавайте да нямате проблеми с пътуванията;

Лунно затъмнение – 19 ноември – доста комплицирано време;

Слънчево затъмнение – 4 декември – под напрежение и сложен ден.

Ретроградни планети : Важно е да знаем по кое време са ретроградните планети, с цел да можем вярно да планираме дейностите си.

Марс , за благополучие, през тази година няма да бъде назадничав, тъй че ще може да се подлагате на интервенции през цялата година, без да се преценявате с него, както и да стартирате нов бизнес.

Венера ще бъде ретроградна в края на годината – по този начин, че любовните срещи с нови хора са вероятни през цялата година, а също всеки един бизнес в областта на модата, хубостта и дизайна ще бъдат сполучливи.

Меркурий – от 30 януари до 21 февруари, от 30 май до 23 юни, от 27 септември до 18 октомври – добре е да се отсрочат всички действия като сключване на контракти, водене на договаряния, покупки на електроника и пътувания. Доларът през тези интервали, изключително при започване на назадничавост, ще падне.

Сатурн – ще сътвори спънки, забавяния и компликации, свързани с контракти, държавни институции, строителство, парцели. Това важи шест дни преди и след датите 23 май и 11 октомври.

Другото значимо събитие тази година е прекосяването от земното и материалното, белязало цяла една ера от към 200 години, в епохата на свободата и новите хрумвания. Това беше маркирано със съответствува на Юпитер и Сатурн на 12 декември 2020 година във Водолей. Вече няма да работят строгите ограничавания, правила, закони. Сега прекосяваме за дълъг интервал във време на повече контакти, неприкритост и по-човечни връзки. Животът ще стане лек – ще има по-малко гибел, заболявания, повече забавление и креативност.

А ето и съответната прогноза за вторник, 5 януари :

Денят ще премине под надпис „ Опасен сексапил “.

Той е добър за водене на военни договаряния, за осъществяване желанията на политическите фигури, за хубост и обич.

Най-същественото през днешния ден е, че Плутон (свързван с всичко скрито и прикрито, както и с политици, военни и престъпници), като и Меркурий (отнасящ се до информация, медии и реклама) се съединяват. Възможни са подмолни закононарушения и секрети военни

дейности. Ще има крайни отзиви и разделяне по повод имунизациите и неспособност да вземете решение дали сте „ за” или сте „ против”. Много от вас могат да изпитат паник офанзиви, да преживеят психични сривове и блокажи.

Денят е прекомерно непредвиден във връзка с любовта и общуването. Голяма част от вас ще имат непреодолимо предпочитание да се отдадат на неразрешени пристрастености и изкушения. Ще се разкрие всичко скрито и отрицателно в тази сфера.

Днес са вероятни обиди без причина, съществени неприятности и кавги в фамилията или с обичания човек. Всички през днешния ден би трябвало да бъдем изключително деликатни при избора си на думи. Опитайте се да не обиждате и не се поддавайте на операции. Това важи изключително за родените в края на Козирог, Овен, Рак и Везни .

Венера прави през днешния ден съвпад с Галактическия център. Родените в края на Стрелец, Козирог, Рак и Близнаци през днешния ден ще схванат доста значими истини, свързани с любовта и това какво е най-хубавото за тях. Лъв, Овен и Стрелец ще могат да изпълнят най-съкровените си стремежи, свързани с любовта и хубостта. Ще си изяснят какво в действителност желаят, ще проведат диалози, ще поддържат връзка с авторитетни хора. Като цяло тази позиция ще ни открие в международен мащаб скрита информация и ще вземем решения, свързани с вярата ни.

Когато сме привикнали да се държим крепко за постоянния метод на разбиране на света, активирането на Галактическия център може да ни накара да се усещаме много комплицирани и уязвими. Следващият стадий е, че ще ни хрумват нови хрумвания, които ще са отвън калъпа.

Хората с планети, активиращи Галактическия център в хороскопа им, с планети на 25 или 26 градуса, изключително в Стрелец, Лъв и Овен , могат да имат чувство, че никой не схваща какво желаят да кажат. Те могат да решат, че концепциите им се пренебрегват и по-късно се възприемат, само че като че ли са пристигнали от някого другиго. Галактическият център, прочут също като Тъмния разлом, е родното място на нашата вселена. Той към момента е непрекъснато дейна матрица на творението.

Представлява мощен извор за реализиране на съюз и естетика. Това е извънредно удобен миг, източник на велики каузи.

С самообладание може да подхранвате нов креативен капацитет и да бъдете уверени, че той ще се реализира.

Ще проявявате любознание и то ще ви накара да приемате завладяващи предложения и да се ангажирате с нещо, което ще притегли интереса и вниманието ви. Но е значимо да изберете единствено една съответна и сериозно значима за вас фокусна точка, с цел да употребявате оптимално силата. Това значи да имате характерен фокус в границите на голям набор от смисли. Така ще се свържете с идеалната периодичност на вашата задача на живота. Поради траекторията на душата вие сте в идеална позиция да извлечете смисъл от съответния набор условия. Но тази фокусна точка е и място на полуда. В последна смета границата сред духовната трансцендентност и психологическия срив е доста тънка. Това, което прави разликата, е, че ние сме наясно с предишното и можем да носим неговите послания в бъдещето, че сме настроени да разберем какво може да се обърка и да създадем нужните корекции.

Обърнете се през днешния ден към любовта и хубостта, носете розово и светлосиньо, облечете си новите облекла.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР