И тази година, по утвърдена вече традиция, несебърската танцова група

...
И тази година, по утвърдена вече традиция, несебърската танцова група
Коментари Харесай

Продължават добрите дена на несебърската танцова група Заря

И тази година, по одобрена към този момент традиция, несебърската танцова група " Заря " още веднъж ще се включи интензивно в Коледния благотворителен базар, проведен от община Несебър в навечерието на светлия християнски празник. Участието на ТГ " Заря " в базара, който ще се организира на площад " Жулиета Шишманова ", е на 15.12.2018 година (събота) от 11:30 часа. Събраните средствата от идното присъединяване на групата в благотворителния базар ще бъдат дарени на деца в неравностойно състояние.

От началото на своето битие Танцова група " Заря ", основана от Сдружението с нестопанска цел за обществено-полезна активност " Дамски клуб – Несебър ", непроменяемо дава своя принос за одобряване на моралните полезности и положителното посредством дейното си присъединяване във всички благотворителни начинания в общината. Групата взе участие интензивно в годишните благотворителни Коледни и Великденски базари, проведени от община Несебър. Събраните средства от Коледния базар през 2017 година ТГ " Заря " подари на двама възпитаници в затруднено обществено състояние от ПГТ " Иван Вазов " в Слънчев бряг. През 2018 година ТГ " Заря " се включи и в благотворителния базар, проведен от Сдружението на създателите и занаятчиите в община Несебър, с поддръжката на община Несебър, " Цветни дни за Петя " - в помощ на дете от Несебър. В навечерието на Великден 2018 година, ТГ " Заря " осъществя и лична благородна самодейност - най-нуждаещите се пенсионери от Слънчев бряг получиха Великденски пакети с козунаци, яйца и артикули от първа нужда.

Дамски клуб - Несебър обезпечи празничните пакети със средствата от паричната премия от присъединяване на Танцова група " Заря " във фестивал в град Русе, и от доброволни дарения на своите членове.

ТГ " Заря " чака своите другари и съидейници на площад " Жулиета Шишманова " на 15.12.2018 година (събота) в 11:30 часа, с цел да споделят дружно празничното въодушевление и благородната идея.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР