И тази година официално акредитираните български и чуждестранни журналисти и

...
И тази година официално акредитираните български и чуждестранни журналисти и
Коментари Харесай

Избират "Кралица на световната купа" по художествена гимнастика



И тази година публично упълномощените български и задгранични публицисти и фотографи, както и членовете на Българската асоциация на спортните публицисти ще имат  опцията да дефинират Кралицата на Световната купа по художествена гимнастика.

В състезанието ще вземат участие всички гимнастички (индивидуално и ансамбли). Съгласно регламента представителите на медиите ще би трябвало да изберат по три състезателки и да ги класират на първо, второ и трето място. Момичетата, класирани на трета позиция, ще получат 1 точка, на втора – 2 точки и на първа – 3 точки. Гимнастичката, събрала най-вече точки, ще бъде оповестена за победителка.

Имената на Кралицата и на нейните подгласнички ще стана  ясни след награждаването на шампионката в самостоятелния многобой, което е в събота след 17.30 минути.

Победителката в състезанието ще получи неповторима корона и бижута обезпечени от Zlatarna Celje. Тиарата е преходна и се връчва всяка година. Тя е направена от словенския бижутериен бранд - един от най-големите европейски производители на бижута, със 100 обекта в 7 страни - Словения, Сърбия, Хърватска, Босна и Херцеговина, Черна гора, Македония и България.

Короната е неповторима със своят дизайн, направена от сребро 925/000 с родиево покритие. Камъните, които са ръчно инкрустирани, са овални бели и лилави кубични цирконий. Повърхността й е огряна от матирани полирани елементи. Короната е направена по концептуален дизайн на Хелена Умбергер. Изработката на тиарата е микс от съвременна технология и ръчна направа, като процесът за основаването й лишава 1 месец.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР