И така - след отлагани заради пандемията, още един популярен

...
И така - след отлагани заради пандемията, още един популярен
Коментари Харесай

Коя е чаровната асеновградчанка, откраднала сърцето на Ивайло Захариев?

 И по този начин - след отлагани поради пандемията, още един известен българин се врече във честност на своята обичана. Става въпрос за артиста Ивайло Захариев, който си сподели " да " с обичаната му Станислава.

На двамата кумуват артистът Ники Станоев и половинката му, Наталия Живкова, като младото семейство подписва няколко дни преди самото празненство. Иначе самата женитба е била с тематика " кино " - нещо, което няма по какъв начин да изненада всеки, който познава младоженците.

Но коя е дамата до Ивайло Захариев? Станислава от Асеновград не може да се дефинира с една дума, тъй като е от тези хора, за които неведнъж се чудим дали и те разполагат с 24 часа в денонощието. Тя е основател на доста благотворителни събития, поддържа доста други. Освен това е майка на малко момиченце. Иначе работи в огромна софтуерна компания.

Тя и Ивайло се срещат около фотосите за благотворителен календар. Двамата са безапелационни, че любовта не е била от пръв взор, а цяла година били просто другари. Любопитен факт е, че тя самата не е гледала в никакъв случай " Под прикритие ". 

Двамата може и да работят в разнообразни сфери, само че споделят доста общи ползи. Така да вземем за пример преди време в изявление Ивайло Захариев показа, че и двамата са огромни почитатели на супергероите на Marvel, написа " Вибокс ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР