и публикуваха прочувствено изявление за войната между Израел и Хамас.

...
и публикуваха прочувствено изявление за войната между Израел и Хамас.
Коментари Харесай

Хари и Меган коментираха войната между Израел и Хамас

и разгласиха трогателно изказване за войната сред Израел и " Хамас ". Херцогът и херцогинята на Съсекс потвърдиха, че застават против " всички актове на тероризъм и грубост " в изказване, оповестено на уеб страницата на двойката Archewell, което идва, откакто бяха видени в Ню Йорк с ескорт от седем автомобила за обществена изява на събитие за психологично здраве.
Всичко по тематиката: Войната сред Израел и Хамас 284
Под заглавие " С натежали сърца " изказването на техния уеб страница гласи: " Във фондация " Аркуел ", дружно с и Меган, херцогът и херцогинята на Съсекс, се противопоставяме на всички актове на тероризъм и свирепост. Подкрепяме нашите сътрудници и организации на фронтовата линия в Израел, с цел да осигурим нужната незабавна помощ и да помогнем на всички почтени жертви на това безсъвестно равнище на човешко страдалчество. "

Омид Скоуби, един от създателите, които стоят зад биографичната книга на и " Finding Freedom " (Намиране на свободата), уведоми почитателите и почитателите на двойката, когато показа скрийншот на изказването в Twitter, в този момент прочут като X. Заедно със скрийншот Омид написа " Фондация " Аркуел ", и херцогиня Меган нощес разгласиха малко изказване по отношение на войната сред Израел и " Хамас ".

Феновете реагираха на изказването на двойката, като един човек написа: " Страхотно изказване. Категорично осъжда всички актове на тероризъм и грубост изрично и без етикети. Подсилва дейностите, които Аршуел ще предприеме в поддръжка на напъните за мир, с цел да могат всички почтени, наранени от този исторически спор, да намерят помощ. "

Това изказване и демонстрация на взаимност идват на фона на войната, която е лишила живота на минимум 2300 души и от двете страни. То идва, откакто крал Чарлз предложи " мисли и молебствия " за хората, въвлечени в спора, " изключително за тези, които са изгубили близки ". Бъкингамският замък съобщи: " Негово Величество е покъртен от варварските терористични актове в Израел и ги осъжда. "

и Кейт също осъдиха нападението на Хамас. Дворецът Кенсингтън съобщи: " Принцът и принцесата на Уелс са надълбоко смутени от опустошителните събития, които се случиха. "

Изявлението на Уелс продължава: " Ужасите, породени от терористичната офанзива на " Хамас " против Израел, са ужасяващи; те изцяло ги осъждат. Тъй като Израел упражнява правото си на самоотбрана, всички израелци и палестинци ще продължат да бъдат преследвани от тъга, боязън и яд и в бъдеще, написа Вести.бг.

" Техни кралски височества пазят в сърцата и мозъците си всички жертви, техните фамилии и другари. Тези, с които принцът на Уелс се срещна през 2018 година, в голямата си част споделят обща вяра - тази за по-добро бъдеще. "

Изявлението приключва: " В разгара на такова извънредно страдалчество принцът и принцесата не престават да споделят тази вяра безусловно. "

Всички последни вести, вести за шоубизнеса, метода на живот и спорта, поднесени от нашия предан американски екип.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР