И през следващото денонощие ще остане облачно. На много места

...
И през следващото денонощие ще остане облачно. На много места
Коментари Харесай

Зимата ще напомни за себе си утре, има и предупреждения

И през идващото денонощие ще остане облачно. На доста места в страната ще има превалявания: в Северозападна България - от дъжд и сняг, в останалите региони най-вече от дъжд. Значителни ще са количествата в Рило-Родопската област. Ще духа слаб, след обяд в Източна и Южна България сдържан вятър от юг-югоизток, в северозападните региони - от североизток. Минималните температури ще са най-вече сред минус 1° и 4°; оптималните, в по-голямата част от страната, ще са сред 6° и 11°, в северозападните региони по-ниски - 2°-5°. През нощта против четвъртък преваляванията ще продължат.

Над планините ще е облачно. Ще има превалявания от сняг, под към 1200 метра - от дъжд. Значителни ще са преваляванията в Рило-Родопската област. Ще духа сдържан до мощен вятър от юг-югозапад, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра - към 3°, на 2000 метра – към минус 2°.

Над Черноморието ще е облачно, тук-там с превалявания от дъжд. Ще духа сдържан югоизточен вятър. Максималните температури ще са 10°-12°. Температурата на морската вода е към 6°. Вълнението на морето е 3 бала. " Жълт " код е разгласен за областите Благоевград, Смолян, Кърджали и Хасково.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР