И през новия тв сезон Димитър Рачков затвърди славата си

...
И през новия тв сезон Димитър Рачков затвърди славата си
Коментари Харесай

Умопомрачителен хонорар: Рачков прибира рекордните 240 бона от „Капките”

И през новия тв сезон Димитър Рачков затвърди славата си най-скъпоплатеното тв лице в България. Комикът ще получава рекорден хонорар като водещ на „ Като две капки вода “, като за всеки епизод в джоба му ще влизат по 20 хиляди лв., коментират хора от тв средите. Това значи, че за 12 седмици, колкото ще продължи предаването, ще завоюва 240 хиляди лв..

Актьорът обаче не се задоволява единствено с доходоносни телевизионни халтури. Комикът от ден на ден минава към амплоато на предприемач и не пропуща опция за крупни вложения. Оказва се, че отскоро водещият на „ Капките “ се е захванал и с ново начинание, нагазвайки в ловния бизнес. Заедно с двама съдружници той е записал още една компания, този път на територията на Стара Загора. От информацията за „ Лопатака “ ООД в Търговския указател излиза наяве, че Рачков и ортаците му се занимават с ловджийски и рибарски туризъм у нас и в чужбина, стопанисване на ловни стопанства, дивечовъдство и рибовъдство.

Начинанието им е стартирало още през лятото на 2021 година, а двамата съдружници на артиста не са известни лица. Тримата с него имат безусловно равни дялове от бизнеса, което значи, че разделят и облагата си на три. Комикът е буен обожател на лова още от младежките си години, само че с течение на времето решил, че може да печели от заниманието си, така като частните ловни стопанства са доходоносна ниша. 

Рачков обича да върви за глигани най-много в Балкана към Твърдица, където построи планинска резиденция за знамение и приказ на родителите си Станка и Минко. Именно около лова се срещнал и с редица авторитетни и богати българи, с които завъртял бизнес инициативи.  

Отделно от това артистът е съучастник и на продуцента си Маги Халваджиян, с който държат дружно едно от най-актуалните кафенета в столицата, намиращо се в огромен софийски мол. Четвърта компания пък се занимава с неговите креативен действия, моноспектакли, турнета и други халтури,  пише " Ретро ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР