И Преслава обяви официално, че няма да участва в концерта

...
И Преслава обяви официално, че няма да участва в концерта
Коментари Харесай

След Емилия и Преслава зачеркна концерта на Пайнер

И Преслава разгласи публично, че няма да взе участие в концерта на музикална компания „ Пайнер “. Поп фолк изпълнителката последва образеца на своята колежка Емилия и написа дълго пояснение за почитателите си за какво ще пропусне рождения ден на компанията в обществените мрежи, като любопитното е, че употребява цели изречения от написаното от Емилия преди два дни.



"Здравейте, другари! Искам да ви уведомя, че няма да вземам участие на концерта по случай рождения ден на телевизия „ Планета “. За да избегна спекулациите, които ще провокира отсъствието ми на това събитие, взех решение да ви оповестя какви са персоналните ми съображения.
На първо място бих желала да кажа, че съм в прелестни връзки с моите продуценти и решението ми е в съгласие с тях.

Най-вероятно за доста от вас това ще бъде изненада, тъй като адресирам една от най-силните си години в професионален проект, само че знам, че с цел да се показва уместно на това грандиозно събитие, ще изисква много време, с което за жалост не разполагам, заради поетите от дълго време професионални и персонални задължения “, написа Преслава, с цел да уведоми почитателите за отсъствието си от концерта на „ Пайнер “.

Решението й обаче накара почитателите да роптаят. „ Иначе доста желаете турнетата да се върнат... та вие за 1 концерт в годината, не можете да се съберете. почитате ли изобщо почитателите си”, пита ядосан обожател на чалгата. „ Как минали години при съществуването на по-големи шлагери и на турне през ден имахте концерт и успявахте? Как минали години правехте Микс от по 15-20 минути и отново се справяхте?”, недоумява различен. Така на концерта в Пловдив няма да забележим Емилия, Преслава, Фики, а дали ще ги последват и други, следва да забележим.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР