И откриването на мотосезона бе използвано за предизборна агитация от

...
И откриването на мотосезона бе използвано за предизборна агитация от
Коментари Харесай

Фейсбук днес: Мая и Корнелия като рокерки. Откриха мотосезона

И откриването на мотосезона бе употребявано за предизборна пропаганда от партиите. Във фейсбук се появиха фотоси на кандидат-депутатките Корнелия Нинова и Мая Манолова, яхнали мощни машини.

Облеклото на Нинова наподобява по-рокерско, до момента в който Манолова евентуално не е имала  такова и е заложила на черен екип. И двете показват положително въодушевление.

„ Днес се открива мотосезонът. Пожелавам на приятелите, с които през годините сме били в клубовете и на всички мотористи здраве и бъдете деликатни. Нека няма потърпевши и жертви на пътя “, написа Корнелия Нинова във фейсбук профила си.

Откриването на мотосезона обаче очевидно не се оказва събитие, което вълнува доста българи. Растящите цени не престават да концентрират вниманието на потребителите на обществените мрежи. Някои към този момент стартират да гледат на скъпотията с възприятие за комизъм и да съчиняват вицове. Ето един от най-харесваните през днешния ден във фейсбук:

В банката:

-Цел на заема?

-Яйца за Великден.

-Одобрени сте!

Свежо възприятие за комизъм сподели във Facebook и известният пловдивски юрист Стефан Левашки, който описа в профила си следната история:

„ Пътуваме сутринта от летището Бергамо към Милано, екскурзоводът изяснява по микрофона детайлности за екскурзията. В това време ми звъни телефонът и ми се изписва стационарен телефон от Плевен. Правя му отвод, звъни още веднъж. Вдигам и слушам – Ало, юрист Левашки, ваш остарял клиент съм, задържаха ме в Плевен, може ли да ми помогнете. Тихичко му изяснявам, че не мога, тъй като съм в Италия. Получавам отговор – Нищо не слушам, намалете си тв приемника “.

 
За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР