И най-умният си е малко прост“ Тази поговорка с пълна сила

...
И най-умният си е малко прост“
Тази поговорка с пълна сила
Коментари Харесай

Маската падна! Михаил Белалов показа какъв е в действителност

„ И най-умният си е малко елементарен “

Тази сентенция с цялостна мощ важи за водещия на „ Стани богат “ Михаил Белалов. Актьорът измести от стола безконечния водещ Ники Кънчев и много ловко води шоуто за знайковци. А съгласно мнението на феновете, даже в пъти по-добре от радиожурналиста.

Екранният Джаро се трансформира в любим на феновете. Но по всичко проличава, че част от мафиота, в чиито обувки влезна на екран, малко се е пропила и в неговата същина.

Защото последните фотоси, изтекли в нета, накараха мнозина да се опулят. Понеже, до в този момент, те възприемаха Белалов като ерудит, също и като доста образован мъж.

Но последните фрагменти, снимани в чалготека в Плевен, оборва ненапълно мнението за него.Привидно познавач на стойностното и красивото, водещият се кефеше доста на дивата чалга, която кънтеше в заведението.

Дори стартира да танцува на парчето на Галена „ Ти не си за мен “. И до момента в който екранния му воин слушаше класическа музика, Михаил се друсаше на чалга музиката.

На фотографията се вижда какъв брой удовлетворен от музиката и от уменията си е артиста, а приликата със сериала, в който играе бандюгата е с телохранителя, който бе до него и го пазеше.

Не по този начин удовлетворена от музика и осъществяването му е брачната половинка му Ваня Николова, сценарист на „ Под прикритие “. Физиономията й излъчва отегчение  и неодобрение, които даже не се опитваше да скрие.

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР