И на КСНС заявих, че ще подкрепим на първо четене

...
И на КСНС заявих, че ще подкрепим на първо четене
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Не стигнахме до общо заключение, че бюджетна актуализация е необходима

И на КСНС заявих, че ще подкрепим на първо четене актуализацията на бюджета, само че има неща, които за нас са неприемливи и сред първо и второ четене ще предложим корекции.

Това съобщи ръководителят на ПГ на Българска социалистическа партия за България Корнелия Нинова на излизане от съвещанието на КСНС при президента, съобщи БГНЕС.
 Десислава Атанасова: Не бива да се бави връчването на мандата Десислава Атанасова: Не бива да се бави връчването на мандата
Три партии към този момент са декларирали, че са подготвени да предложат държавно управление и не би трябвало да се бави връчването на мандата. Това съобщи председате...

„ За ” актуализация на бюджета сме, уви, май малко бяхме такива, сподели Нинова след траялото три часа съвещание на съвещателния орган. Не стигнахме до общо умозаключение, че добави тя.

Съветът стартира неприятно с процедурата Кирил Петков да не бъде позволен, акцентира още Нинова и отхвърли да отговори по какъв начин е гласувала, откакто Десислава Атанасова от ГЕРБ минути по-рано съобщи, че единственият, който е дал своя вот за оставането на служебния министър бил Христо Иванов от Демократична България.

Лидерът на Българска социалистическа партия означи, че участниците в КСНС са постигнали „ незабравим консенсус ” за мигрантския напън.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР