И монашеската мисия, и номинациите очи в очи стават повод

...
И монашеската мисия, и номинациите очи в очи стават повод
Коментари Харесай

ВИП Брадър 2017: Съквартирант прави опит за бягство

И монашеската задача, и номинациите очи в очи стават мотив за невъобразим безпорядък във " ВИП Брадър ". Случващото се в актуалното издание на риалити формата е казус в историята на шоуто.

Съквартирант ще се опита да избяга от Къщата през специфичната капандура, която нощес феновете видяха по отношение на задачата на Сашка Васева и Алфредо Торес.

Двамата трябваше при избран сигнал да излизат на покрива през капандурата и да пеят приспивни песни, а при различен - да излизат на двора и да вият против луната.

Сашка Васева реши, че дейностите й ще се отразят зле на сина й и предложи на Биг Брадър да гладува до края на седмицата, вместо да извърши задачата. Големият брат не се съгласи да прави промени. Дупнишката Мадона нито ви, нито излезе през капандурата. Алфредо извърши задачата, въпреки да се разплака.

 Снимка 317456

Мегз също се оказа бунтовник. Тя като се изключи че се лиши от гримовете и екстеншъните си в името на задачата, трябваше да носи монашеските облекла до приключването й, само че не го направи. Каканашева съобщи, че в случай че не е облечена със своите одежди, това ще навреди на бизнеса й.

Големият брат наложи нечувани наказания, а бедственото състояние в Къщата изправи Мегз пред голямото неодобрение на съквартирантите.

 Чии са тези крайници?

Чии са тези крайници?

Някой ще се опита да омиротвори участниците, само че с постъпката си още повече ще си навлече гнева им, което ще стане мотив за крайното му решение - бягство през капандурата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР