И Лиса Кудроу успя да разчувства максимално феновете с публикацията

...
И Лиса Кудроу успя да разчувства максимално феновете с публикацията
Коментари Харесай

И Лиса Кудроу се сбогува трогателно с Матю Пери

И Лиса Кудроу съумя да разчувства оптимално почитателите с обявата си в памет на сътрудника си Матю Пери от " Приятели " в Instagram. Мат Лебланк, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън написаха прочувствени послания за артиста. Лиса също направи това. Актрисата разгласява остаряла фотография с Пери в профила си.
Припомняме, че артистът бе открит мъртъв в джакузито си в Лос Анджелис на 28-и октомври. Той си отиде от този свят на 54-годишна възраст.
" Заснехме пилотния епизод на " Приятели като нас ", незабавно бе определен, бяхме на челна позиция в NBC... После... Ти предложи да играем покер и го направи толкоз занимателно, до момента в който се сближавахме първоначално. Благодаря ти за това. Благодаря ти, че ме караше да се дръзвам толкоз доста на нещо, което ти споделяше, че мускулите ме боляха и сълзи се стичаха по лицето ми всеки ден. Благодаря ти за отвореното ти сърце в тази шестстранна връзка, която изискваше взаимни отстъпки. И доста " говорене ". Благодаря ти, че се появяваше на работа, когато не беше добре и след това беше изцяло брилянтен. Благодаря ти за най-хубавите 10 години, които човек може да има. Благодаря ти, че ми вярваше. Благодаря ти за всичко, което научих за грацията и любовта, посредством това, че те познавах. Благодаря ти за времето, което имах с теб, Матю ", написа тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР