И Глория взе съдбовно решение.Преди няколко седмици Глория обяви, че

...
И Глория взе съдбовно решение.Преди няколко седмици Глория обяви, че
Коментари Харесай

След Зуека! И Глория взе съдбовно решение

И Глория взе съдбовно решение.

Преди няколко седмици Глория разгласи, че е разочарована от България и възнамерява да се реалокира в чужбина. И решението й наподобява все по-убедително, а и премисляно от две години насам. Фолкзвездата става все по-уверена, че това е вярната крачка на този стадий от живота й.
-->
Изпълнителката признава, че я отблъскват експанзията и злобата в обществото ни, както и ширещата се всеобща корупция. Макар тя и фамилията ѝ да са добре, певицата е уверена, че общата среда е от изключителна значимост. Отбелязва, че България не се движи в вярната посока и това е повече от явно. " Законите не се съблюдават, а ръководещите ни вършат на простаци. Не мога да приема в какво общество пребивавам ", безапелационна е Глория.

Така, сходно на Зуека, Глория е обезверена от актуалната обстановка в страната и не вижда смисъл да остане тук. Тя счита, че новото място, в което ще живее, ще предложи по-добри условия за живот.

Засега Глория не прецизира къде има намерение да се реалокира за непрекъснато, само че съгласно осведомени тя ще се откри в прилежаща Гърция, където си е купила дребна къща. Имотът е взет още преди няколко години, а всяко лято от този момент насам тя прекарва лятото там.

Глория се сдобила с първокласно имение на първия ръкав на Халкидики на стойност над 800 000 евро, което ще изплаща няколко години. Къщата била много хубава и разполагала, с изключение на с чудна панорама към морето, и с необятен басейн. Все още парцелът се ремонтира и се правят освежителни действия, само че най-вероятно до края на годината звездата на фолка ще влезе в него.

" Разстоянието не е огромно – за по-малко от 4 часа съм в София, ще съумея да комбинирам живота в уредена страна с кариерата си ", обяснявала русенката на свои колежки. Все още не излиза наяве дали в Гърция Глория ще живее с новия си другар – много по-младият от нея Добромир Добрев, с който са дружно от година, написа " Уикенд ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР